Início » ȘTIRI » 8 jocuri creative de dragoste pentru a vă înveseli petrecerea de Ziua Îndrăgostiților

8 jocuri creative de dragoste pentru a vă înveseli petrecerea de Ziua Îndrăgostiților

Conteúdo

Ziua Îndrăgostiților este o ocazie importantă pentru a împărtăși momente intime cu persoana iubită. Pentru a vă înveseli seara, nu ezitați să încercați unul dintre jocurile pe care le-am selectat pentru dumneavoastră.

jocul cu ghicitori

Puteți crea un joc de ghicitori și provocări pentru a vă testa cunoștințele reciproce. Este o modalitate excelentă de a vă conecta și de a afla mai multe despre el sau ea.

Jocul de potrivire

Pentru acest joc, cere-i partenerului tău să descrie una dintre dorințele sale și încearcă să afli care dintre dorințele tale se potrivește cel mai bine cu ale lui sau ale ei. Aceasta poate fi o modalitate bună de a-i arăta partenerului dvs. că vă interesează cu adevărat viziunea sa asupra viitorului și că doriți să o împărtășiți.

O vânătoare de comori

Puteți crea o vânătoare de comori amuzantă și romantică pentru seara de Valentine’s, în care partenerul dvs. trebuie să găsească indicii care să ducă la o surpriză finală. Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga o notă de distracție serii tale.

Jocul „adevărului”

În acest joc trebuie să îi spui partenerului tău ce îți place cel mai mult la el sau ea și ce îți place cel mai puțin. De asemenea, vă puteți spune unul altuia cum vă simțiți atunci când face sau nu face anumite lucruri. Aceasta este o modalitate excelentă de a construi o relație mai profundă.

Jocul întrebărilor

Fă-ți timp să răspunzi la întrebări despre partenerul tău și află ce știi despre el sau ea și ce nu știi încă! Puneți întrebări care să scoată la iveală puncte interesante la amândoi.

Un test de dragoste

Creați un chestionar care să testeze cunoștințele pe care le aveți amândoi unul despre celălalt. Veți afla cine știe mai multe despre celălalt, ceea ce va fi distractiv!

Roata culorilor

Acesta este un joc simplu în care trebuie să alegi culori care să reprezinte diferite emoții sau sentimente (de exemplu, roșu pentru pasiune, galben pentru fericire). Acest lucru va fi amuzant, deoarece este posibil ca fiecare să vadă lucrurile diferit.

Jocul de memorie

Încercați să vă amintiți momentul exact în care v-ați întâlnit pentru prima dată partenerul, cum era îmbrăcat etc. Acest tip de exercițiu poate fi foarte distractiv, deoarece poate duce la discuții interesante între îndrăgostiți!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.