Início » ȘTIRI » Această ghicitoare va fi o provocare. Sunteți gata să încercați?

Această ghicitoare va fi o provocare. Sunteți gata să încercați?

Încearcă să rezolvi această ghicitoare pentru a afla dacă ai o capacitate intelectuală mai mare decât media.

Conteúdo

Dacă îți plac provocările, atunci acest puzzle este pentru tine. Într-adevăr, vă oferim un mic puzzle care vă va permite să vă evaluați abilitățile intelectuale în timp ce vă distrați.

Nu numai că vei afla dacă ești o persoană inteligentă, dar îți vei stimula și creierul fără a te pune presiune pe tine însuți. Începeți de îndată ce vă simțiți pregătit.

Ce trebuie să faci pentru a rezolva acest puzzle?

Pentru această provocare, ți-am pus la dispoziție o imagine cu trei operații nebunești.

Fiecare operație este alcătuită din imagini, numere și cifre.

Mai întâi de toate, suma a două camere dă numărul 8. Apoi, suma dresurilor și a unei pălării este egală cu numărul 12; și, în sfârșit, suma a două camere cu două pălării pe ele dă numărul 20.

Obiectivul tău este să găsești valoarea unui aparat de fotografiat, a unei pălării și a unui dresor. Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți câteva calcule. Cu cât veți găsi mai repede răspunsurile, cu atât veți fi considerat mai inteligent.

© Oanabi

 

De ce să acceptăm o astfel de provocare?

Este foarte important să ai grijă de creierul tău. Cum? Ghicitorile și puzzle-urile sunt excelente pentru a-ți menține mintea ascuțită și sănătoasă.

De fapt, provocările distractive, precum cea pe care v-am oferit-o astăzi, sunt modalități excelente de a vă exercita creierul și de a vă îmbunătăți abilitățile cognitive fără a vă obosi prea tare.

De exemplu, încercarea de a rezolva un puzzle vă va optimiza timpul și energia, astfel încât să puteți performa mai bine.

Un aspect important este că acest tip de puzzle vă va stimula creierul într-un mod pozitiv. Prin urmare, vă veți lua câteva momente în timpul zilei pentru a vă relaxa în timp ce exersați.

Este timpul să vă dați răspunsurile!

Aparatul foto a fost 4, pălăria 6 și coșul 3. Felicitările noastre sincere celor care au reușit să le găsească, perspicacitatea voastră este uluitoare.

Pentru cei care nu au reușit să găsească răspunsul, nu vă faceți griji. Noi vă vom explica totul.

Pentru a rezolva acest puzzle, trebuia să începeți prin a găsi valoarea aparatului foto, deoarece dacă două aparate foto valorează 8, atunci un aparat foto este egal cu jumătate, adică 4.

Apoi, trebuia să treci imediat la operațiunea cu dresurile și pălăriile. Știind că două aparate de fotografiat sunt egale cu 8 și că două aparate de fotografiat adăugate la două pălării dau numărul 20, aceasta înseamnă că cele două pălării valorează 12, adică 6 cât valorează un singur câine.

Având valoarea unui aparat foto și a unei pălării, nu ne-a mai rămas decât să facem un mic calcul pentru a afla valoarea coșului. Iată soluția în imagini pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine.

© Oanabi

 

Dacă acest puzzle te-a amuzat, atunci te invităm să îl distribui pe rețelele tale de socializare pentru ca și prietenii tăi să se bucure de el.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.