Início » ȘTIRI » Această provocare matematică cu chibrituri poate fi rezolvată în mai puțin de 40 de secunde. Poți să o faci?

Această provocare matematică cu chibrituri poate fi rezolvată în mai puțin de 40 de secunde. Poți să o faci?

Conteúdo

În lumea testelor IQ și a puzzle-urilor, mulți oameni sunt atrași de provocările intelectuale.

Ghicitorile și puzzle-urile le permit oamenilor să se distreze și să își stimuleze abilitățile logice. Astăzi, aceste provocări au devenit foarte populare pe rețelele sociale și pot fi ușor împărtășite cu prietenii. Aici avem un puzzle foarte interesant de rezolvat.

Puzzle-ul de astăzi este ecuația 77-77=77. Pare a fi o ecuație simplă, dar nu este, pentru că este greșită. Misiunea ta este să rezolvi această eroare în mai puțin de 40 de secunde.

© Oanabi

 

Această provocare este destul de dificilă și necesită o gândire logică pentru a o rezolva corect. Așa că pregătește-te să accepți această provocare și pune-ți la încercare abilitățile logice! Vei reuși să găsești soluția în mai puțin de 40 de secunde?

Provocarea de astăzi: Găsește soluția prin mutarea a doar 2 chibrituri

Avem pentru tine un puzzle provocator care îți va cere să observi cu precizie și să te concentrezi pentru a găsi soluția. Aceasta este o ecuație care poate fi rezolvată doar dacă gândești în afara cutiei și muți doar 2 chibrituri.

Dacă doriți să acceptați această provocare, trebuie să fiți pregătit să cereți ajutor și să vă asigurați că sunt folosite tehnicile potrivite. Nu uitați, trebuie să găsiți soluția prin mutarea a doar 2 chibrituri!

Pentru a finaliza cu succes un puzzle, trebuie să lucrezi la mintea și creativitatea ta. Trebuie să priviți cu atenție situația și să vă concentrați asupra găsirii soluției.

Acest lucru înseamnă să vă luați timp pentru a verifica și a gândi, deoarece fiecare provocare este diferită. Dacă suntem motivați și încercăm mai multe metode diferite, putem găsi cea mai bună soluție.

Acest lucru poate lua timp, dar este o modalitate excelentă de a ne dezvolta raționamentul și logica. Încercați să acceptați provocarea și vedeți ce puteți realiza!

Soluția testului IQ!

Este posibil să fi auzit despre această provocare pe Instagram, Facebook sau Twitter, ea a devenit foarte populară în ultima vreme. Deși această provocare a apărut pentru prima dată în urmă cu câțiva ani, recent a cunoscut un nou val de popularitate. Vă invităm să vă încercați norocul și să participați la această provocare!

Dacă găsești răspunsul în mai puțin de 40 de secunde, poți fi mândru de tine, deoarece aceasta este o provocare care poate dezechilibra multe persoane! Răspunsul este 77 – 7 + 1 = 71. Te felicităm pentru performanța ta!

© Oanabi

 

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.