Início » ȘTIRI » Acest test de IQ extrem este pentru genii! Trebuie să găsești codul din 3 cifre în mai puțin de 40 de secunde!

Acest test de IQ extrem este pentru genii! Trebuie să găsești codul din 3 cifre în mai puțin de 40 de secunde!

Conteúdo

Puzzle-ul zilei: Găsiți codul! Cauți o combinație de 3 numere și ai la dispoziție o singură imagine de analizat. Numerele sunt plasate pe cele 5 linii. Indiciile sunt însă acolo, iar tu trebuie să găsești codul corect folosindu-te de ele.

Testele de logică și de gândire sunt foarte populare în cultura populară. Ele sunt parte integrantă a jocurilor video, a testelor și chestionarelor, precum și a provocărilor de pe rețelele sociale. Provocările sunt o modalitate excelentă de a vă stimula mintea și de a vă testa abilitățile analitice.

Puzzle-urile se încadrează în această categorie și pot fi foarte distractive. Ele pot fi, de asemenea, foarte frustrante, deoarece găsirea soluției corecte poate dura ceva timp.

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Provocarea constă în găsirea codului din 3 cifre. Pentru a face acest lucru, este important să observați și să vă concentrați. Regulile de urmat sunt simple: după fiecare combinație de 3 cifre, veți vedea puncte colorate care vă vor oferi indicii pentru a găsi soluția.

Un punct alb înseamnă că unul dintre numere nu este prezent, un punct galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu în căsuța corectă, iar un punct verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în căsuța corectă.

Această provocare este de nivel mediu, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Prin urmare, observația și concentrarea sunt esențiale pentru a reuși în această provocare.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine. Aveți la dispoziție 40 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a finaliza provocarea. Dacă nu reușiți să găsiți soluția la timp, veți eșua.

Puzzle-urile de astăzi sunt o modalitate excelentă de a vă stimula mintea logică. Ele vă ajută să învățați să rezolvați probleme și să vă dezvoltați abilitățile cognitive.

Rezolvarea puzzle-urilor vă poate ajuta să vă îmbunătățiți memoria și să rămâneți concentrat atunci când vă confruntați cu o problemă.

În plus, folosirea regulată a minții logice vă poate ajuta să rămâneți activi și alerți din punct de vedere mental. Cu cât lucrați mai mult la aceste puzzle-uri, cu atât mai agil și mai rapid va deveni creierul dumneavoastră.
Rezolvând puzzle-uri, vă ajutați să vă îmbunătățiți abilitățile de rezolvare a problemelor, să gândiți mai repede și mai clar și să luați decizii raționale.

Cu cât exersați mai mult, cu atât vă veți îmbunătăți mai mult capacitatea de a rezolva probleme complexe și neașteptate. De asemenea, puzzle-urile vă pot ajuta creierul să rămână sănătos, deoarece activează zone ale creierului care nu sunt folosite în rutina zilnică.

Descoperă codul misterios!

Abia așteptați să aflați codul zilei? Nu mai aștepta, ți-l dezvăluim noi! În imagine sunt prezentate numerele care alcătuiesc codul, evidențiate în culori.

Codul de găsit este 152.

© Oanabi

 

Dacă ai găsit-o în mai puțin de 40 de secunde, bravo! Suntem impresionați de acuitatea dumneavoastră. În orice caz, sperăm că v-a plăcut acest mic joc.

Sperăm că vă veți face timp să vă provocați prietenii și familia, împărtășind acest articol cu ei. Petrecem mult timp muncind pentru a crea toate jocurile distractive pe care vi le aducem zilnic și am fi onorați dacă acest articol ar fi distribuit pe rețelele sociale. Acest lucru ne va permite să ajungem la mai multe persoane și să le distrăm cu jocurile noastre.

Prietenii și familia ta vor fi încântați să poată participa la provocări distractive și amuzante. Știm că provocarea este o modalitate distractivă și amuzantă de a petrece timp împreună, chiar și de la distanță. În plus, este ocazia perfectă de a le arăta celor dragi cum să fie un jucător bun.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.