Início » ȘTIRI » Aceste 3 semne zodiacale vor avea parte de o primăvară plină de bucurie și fericire!

Aceste 3 semne zodiacale vor avea parte de o primăvară plină de bucurie și fericire!

Conteúdo

Ne aflăm în ajunul primăverii 2023 și este momentul perfect pentru a face un bilanț al aspectelor planetare și al influenței lor asupra semnelor zodiacale. În prezent, Saturn se află în Pești, Pluton este în Vărsător, iar Soarele și Jupiter sunt în Berbec, ceea ce poate avea consecințe pentru unele semne zodiacale.

Unii dintre voi ar putea avea parte de un sezon deosebit de fericit și benefic. Influențele planetare pot fi într-adevăr foarte benefice pentru cei care rămân deschiși și atenți la energia care li se oferă. Totuși, aceste influențe pot avea și efecte negative pentru cei care sunt mai puțin conștienți de potențialul lor.

În acest sezon, vom analiza mai îndeaproape impactul acestor influențe planetare asupra semnelor zodiacale și previziunile pe care le sugerează. Vă invităm să ne urmăriți în această explorare incitantă și să vedeți ce ne rezervă primăvara 2023.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Anca Astroloaga (@ancavasilescu21)

 

Mișcarea planetelor ne afectează viața de zi cu zi

Astrele ne rezervă o primăvară plină de culoare și de evenimente. Soarele, Saturn, Pluton și Jupiter intră în Berbec, Pești, Vărsător și, respectiv, Berbec, pregătind terenul pentru evenimente majore care ne vor influența pe fiecare dintre noi în diferite grade. În timp ce Jupiter ne oferă speranță și oportunitatea de a merge înainte cu optimism, Saturn în Pești ne va încuraja să găsim un sens mai profund al vieții și să avem răbdare. Pluton în Vărsător va amplifica acest sentiment de libertate și ne va oferi o viziune mai largă asupra posibilităților care ne așteaptă. La rândul lor, Soarele și Jupiter în Berbec vor aduce o forță dinamică și un simț al inițiativei care va fi benefic pentru anumite semne. Per total, primăvara se anunță a fi un anotimp foarte pozitiv pentru mulți dintre cei care vor profita din plin de marea fericire pe care o rezervă.

Taurus

Primăvara este o perioadă de mare expansiune și este momentul perfect pentru persoanele din zodia Taur. Soarele și Jupiter se află în conjuncție în semnul Gemenilor, ceea ce înseamnă că vom asista la o mare fericire pentru toți Taurii. Saturn și Mercur sunt în armonie cu Luna, ceea ce reprezintă o veste bună pentru toți nativii din Taur. Nativii Taur se vor bucura de mare bucurie și plăcere în această vară. Sezonul iubirii este aici, iar ei ar trebui să profite de această oportunitate și să se bucure de toate lucrurile distractive care vin cu ea.

Săgetător

Primăvara va aduce un plus de energie și pentru nativii Săgetător. Planeta Marte se va afla în opoziție cu Uranus, ceea ce înseamnă că vor beneficia de energie pozitivă și creativă. Saturn și Pluton se află, de asemenea, în armonie cu Luna, ceea ce ajută la crearea unui sentiment de responsabilitate la Săgetători. Acest lucru le poate da puterea de care au nevoie pentru a acționa și a-și atinge obiectivele. De asemenea, pot profita de această perioadă pentru a învăța noi abilități sau pentru a îmbunătăți ceea ce fac deja.

Pești

Primăvara este o perioadă intensă de introspecție și de luare de decizii importante pentru Pești. Jupiter se va afla în conjuncție cu Neptun, ceea ce înseamnă că vor avea multe lucruri la care să se gândească și să învețe în următoarele câteva săptămâni. Nativii din Pești vor fi încurajați să se concentreze asupra aspirațiilor lor personale și să își ia timpul necesar pentru a-și explora pasiunile interioare profunde. De asemenea, vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile spirituale, deoarece Neptun este asociat cu spiritualitatea.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.