Início » ȘTIRI » Aceste semne zodiacale sunt soacre greu de conviețuit: pot fi insuportabile

Aceste semne zodiacale sunt soacre greu de conviețuit: pot fi insuportabile

O soacră bună poate fi o adevărată comoară pentru nora sau ginerele ei, dar și un coșmar pentru aceștia, dacă are un anumit comportament rău. Și, deși există multe soacre bune, cele rele nu sunt neobișnuite și se spune că se nasc în special sub anumite semne zodiacale, potrivit astrologilor. Descoperă soacrele din zodiac care sunt înzestrate cu un caracter excepțional de răutăcios, potrivit astrelor.

Conteúdo

Ideal este să construiești o relație sănătoasă cu soacra soțului tău, dar, din păcate, nu este întotdeauna o plăcere… Unele semne zodiacale sunt pur și simplu nepotrivite pentru rolul de soacră! Aflați cine sunt, astfel încât să puteți avea un avantaj și să învățați cum să vă descurcați cu ei… într-o relație maritală, ei sunt, la urma urmei, ultimele persoane pe care ați dori să fie văzute într-o lumină proastă…

Cele mai rele soacre din zodiac

Soacra Cancerului

Este o femeie care nu poate scăpa de invidie, gelozie și resentimente și tocmai din aceste motive este mai bine să nu o jigniți în niciun fel. Nu fiți zgârciți în considerația pe care i-o acordați, dar, bineînțeles, nu o lăudați prea mult. În orice caz, notați-i ziua de naștere pe un memento, cu pix roșu, cu bold, evidențiat cu fluorescent și cu litere mari…

Gata cu glumele. Este o persoană bună la suflet, sinceră și de ajutor, care poate fi un mare sprijin atunci când vă confruntați cu obstacole în viață. Ai grijă doar să nu jignești un suflet atât de frumos, în ciuda imperfecțiunii caracterului ei, pentru că să trăiești în armonie cu această soacră Rac, ei bine… este foarte posibil. Una peste alta, imperfecțiunea este soarta fiecăruia.

Soacra semnului Leo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oxana Arnaut (@oxana_arnaut)

Motivul pentru care soacrele născute sub semnul Leului sunt printre cele mai rele semne zodiacale din categoria lor este că temperamentul lor poate fi o adevărată provocare pentru nora sau ginerele lor. Aceștia din urmă vor trebui adesea să aibă răbdare și sânge rece pentru a face față exceselor lor. Iar aceste excese pot fi exprimate în multe feluri! Una dintre cele mai recurente este tendința lor de a fi posesivi. Ah, posesivitatea… acel defect atât de iritant pentru persoana care suferă de el…

Sunt oameni care cedează ușor în fața geloziei, chiar și față de partenera fiului lor. Aceste soacre cred că știu mai bine decât copilul lor ce este bun pentru el și de aceea sunt deosebit de exigente față de ginerele sau nora lor.

Soacrele din zodia Leu nu sunt străine de dezacorduri, mai ales când vine vorba de educația sau creșterea nepoților. Aceștia vor insista adesea să își convingă fiul sau nora de modul corect de a face lucrurile, în conformitate cu imaginea lor de buni părinți. Cu toate astea, vitregele Leu sunt persoane ambițioase și carismatice, a căror viziune valorează greutatea ei în aur!

Mama vitregă Fecioară

Soacrele care reprezintă semnul Fecioarei au un caracter foarte puternic! Cel puțin putem spune despre ei că au trăsături de personalitate deosebit de puternice, ceea ce înseamnă că viața în prezența lor este destul de agitată… Unul dintre motive este că cultivă așteptări mari de la ceilalți, și cu atât mai mult când vine vorba de familia lor. Adăugați la aceasta tendința lor de a fi frecvent și chiar intempestiv de critică, și veți obține o soacră care este… de neuitat… în lipsa unui cuvânt mai bun…

Da! Nu putem spune că sunt soacre de vis, chiar dacă nu ne îndoim nicio secundă că sunt mai multe care au aceeași apartenență zodiacală. Aceste doamne le pot da bătăi de cap ginerelui sau nurorii lor, care le pot vedea ca pe niște adevărate „mame” din iad.

Dar asta nu este tot. Sunt soacre care controlează în permanență, care vor să aibă controlul asupra afacerilor familiei, inclusiv asupra copiilor. Sunt, de asemenea, femei curioase, exigente și, cel puțin, perfecționiste. Din fericire, nu sunt zgârciți cu complimentele și considerația pentru cei dragi. Dacă fiul sau nora lor se bucură de respectul ei, ar putea chiar să o considere cea mai bună prietenă a lor. Așadar, există întotdeauna speranța de a intra în grațiile soacrei și de a fi iubit de ea.

 

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.