Início » ȘTIRI » Ai la dispoziție 10 secunde pentru a dovedi că ești un adevărat geniu! Poți s-o faci?

Ai la dispoziție 10 secunde pentru a dovedi că ești un adevărat geniu! Poți s-o faci?

Dacă sunteți un adevărat geniu, acest puzzle nu ar trebui să vă dea dureri de cap.

Conteúdo

Mai presus de toate, nu uitați să vă luați câteva minute în timpul zilei pentru a vă odihni, pentru a pune frână stresului și oboselii.

Tocmai de aceea îți propunem acest mic test de IQ, care îți va permite să iei doi iepuri dintr-o lovitură: nu numai că te vei distra, dar vei afla și dacă ești sau nu un geniu. Pregătește-ți cronometrul, e timpul să începem.

Care este testul de astăzi?

Îți vom arăta o imagine cu mai multe forme geometrice de culori diferite. De fapt, în această imagine vor fi triunghiuri, pătrate, cercuri și hexagoane.

Un alt detaliu important este că unele dintre formele geometrice au în interiorul lor alte forme geometrice. Totuși, din această imagine lipsește o figură și vei fi înțeles că depinde de tine să determini care va fi această formă geometrică.

De asemenea, trebuie să găsiți culoarea acesteia și cealaltă figură care va fi plasată în această formă geometrică. Pentru a face acest lucru, veți avea la dispoziție patru opțiuni: A, B, C sau D.

O mică dificultate în plus: ai la dispoziție doar 10 secunde pentru a găsi răspunsul și a fi numit geniu. Dacă îți ia mai mult de atât, vei avea o durere de cap. Mult succes!

© Oanabi

 

Care sunt aspectele pozitive pe care le poate aduce un test IQ?

Pentru început, testele IQ sunt perfecte pentru cei care sunt prea ocupați pentru a se distra sau a se relaxa. La urma urmei, poți încerca să rezolvi un astfel de puzzle oriunde, oricând, și nu durează mai mult de câteva minute.

În al doilea rând, reușita la acest tip de puzzle evidențiază abilitățile și performanțele tale intelectuale. Aici, de exemplu, dacă reușești în limita de timp, vei fi considerat un geniu.

În cele din urmă, testele IQ stimulează, de asemenea, creierul și îți îmbunătățesc abilitățile pe termen lung.

Cele 10 secunde au trecut, este timpul să dai răspunsul!

Răspunsul corect a fost opțiunea C! Ai răspuns corect în 10 secunde? Dacă da, atunci felicitări, ești cu siguranță un geniu.

Pentru cei care nu au făcut-o, nu vă faceți griji, vă vom lua durerea de cap explicând răspunsul.

După cum probabil ați ghicit, există un raționament în spatele acestei imagini. Pentru a găsi logica, a trebuit să te uiți la fiecare formă geometrică în ordine, așa că ar fi trebuit să observi că mai întâi era un pătrat, urmat de un alt pătrat care conținea un hexagon.

Un detaliu foarte important este faptul că hexagonul în cauză are aceeași culoare cu primul pătrat. Apoi, ați fi înțeles ordinea formelor geometrice: o singură formă, apoi o formă cu o cifră în interior, urmată de o altă formă unică.

Privind cu atenție fiecare formă, ați putut determina că forma din interior este aceeași cu forma care o urmează. De asemenea, v-ați fi dat seama că culoarea formei din interior este aceeași cu cea a formei care o precede. Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine, iată soluția în imagini.

© Oanabi

 

Nu uitați să distribuiți acest test IQ pe rețelele de socializare pentru ca și prietenii și familia dvs. să poată beneficia de el.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.