Início » ȘTIRI » Ai la dispoziție 25 de secunde pentru a rezolva acest puzzle matematic și a dovedi că ești o persoană logică!

Ai la dispoziție 25 de secunde pentru a rezolva acest puzzle matematic și a dovedi că ești o persoană logică!

Doar cei cu o minte logică sunt capabili să rezolve acest puzzle. Credeți că sunteți în stare să o rezolvați?

Conteúdo

Astăzi te provocăm să îți testezi abilitățile de gândire completând acest puzzle în 25 de secunde.

Acest tip de puzzle este excelent pentru a-ți stimula creierul și pentru a-ți spori încrederea. Așa că stai pe spate, concentrează-te și începe când te simți pregătit.

Ce presupune acest puzzle de matematică?

Aici, obiectivul tău este să găsești cele două numere ascunse. De fapt, pe o imagine pe care ți-o vom arăta, va exista o mică piramidă formată din cercuri. În fiecare cerc, va exista un număr.

© Oanabi

 

Cu toate acestea, veți vedea că două dintre cercurile de la baza piramidei trebuie să fie completate. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă folosiți abilitățile analitice și intelectuale pentru a înțelege cum să folosiți datele furnizate și pentru a găsi tehnicile matematice care trebuie aplicate.

Pentru a face exercițiul mai provocator și pentru a demonstra că aveți o minte logică, veți fi supus unei limite de timp. Veți avea la dispoziție doar 25 de secunde pentru a face totul. Mult succes!

Ce rost are să încerci să rezolvi o ghicitoare matematică?

Foarte populare pe internet, ghicitorile și provocările sunt bune pentru creierul tău, deoarece îl mențin activ și sănătos. O enigmă matematică te poate provoca de fapt să gândești și, prin urmare, să-ți folosești abilitățile intelectuale.

De asemenea, vă ajută să vă dezvoltați abilitățile de rezolvare a problemelor. Astfel, acest tip de puzzle vă va învăța să fiți mai perseverent. Un alt aspect important este că astfel de provocări sunt excelente pentru îmbunătățirea abilităților tale analitice și pentru reducerea posibilelor probleme de concentrare.

Cele 25 de secunde au expirat. Ați reușit să găsiți răspunsul?

Numerele lipsă erau 6 și 0! Îi felicităm pe toți cei care au reușit să găsească răspunsurile corecte. De asemenea, le mulțumim tuturor celor care și-au făcut timp să participe.

Acum, pentru toți cei care nu au reușit să rezolve puzzle-ul, vă vom explica ce trebuie să faceți. Pentru început, era important să fiți concentrați pentru a finaliza provocarea.

În plus, a trebuit să vă bazați pe datele care au fost furnizate, deoarece soluția și logica se află în spatele acestora.

Într-adevăr, pentru a obține cifrele din fiecare linie, trebuia doar să înmulțițiți linia anterioară cu 8, adică 9 x 8 = 72, 72 x 8 = 576 și, în final, 576 x 8 = 4608. Pentru a vă ajuta să vizualizați, iată soluția în imagini.

© Oanabi

 

Sperăm că ți-a plăcut acest puzzle matematic și te invităm să îl distribui pe rețelele tale sociale.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.