Amintiri de pus în ramă – povestea unui nou început

lectii 2020, ce am invatat din pandemie, anul in care mi-am dat voie sa fiu
Anul în care mi-am dat voie să fiu
31 decembrie 2020
Cum o simplă agendă te face mai productiv (P)
26 mai 2021
Amintiri de pus in rama

Amintiri de pus in rama afacere

Dacă aș putea să mă întorc în timp și să îmi spun ceva, aș zice: “Nu îți fie teamă, totul va fi bine!”

Atunci zileleau treceau din ce în ce mai greu și eram speriată, într-o țară străină, unde eram privită ca un intrus și asta era dureros.

Nu îmi aduc aminte prea multe din ziua cu pricina, decât că eram îmbrăcată cu puloverul verde și aveam o burtică ca o minge de fotbal care părea că e pe cale să explodeze. Mă bucur că am reușit să fac o poză ca să nu uit niciodată cât de delicată era Olivia chiar și în burtică.

Da, în ziua în care am născut, am râs, am plâns, m-am înfuriat, am strigat, dar cel mai mult am fost speriată. Simțeam că nu sunt în control, nimic nu mai era previzil și nașterea părea atât de greu de dus, încât nu știam dacă mai ajungem la celălalt capăt.

Cu toate astea, nu am să uit niciodată momentul acela în care mi-au pus-o pe piept, iar inimile noastre au început să bată în tandem.

Atunci, acolo, m-am uitat la ea, m-am uitat la omul meu și am știut că în sfârșit va fi bine, pentru că ea este IUBIRE.❤️

Ca să îmi aduc aminte cât de angelic îi era chipul și cât de divin a fost acel moment, am găsit o cale să țin amintirea vie oricâte veacuri ‘or trece peste mine.

Așa a încolțit ideea să îi scriu Alexandrei de la Amintiri de pus în ramă și ceea ce am primit, mi-a luminat sufletul.❤️

Amintiri de pus în ramă este o afacere micuță, făcută cu drag și pasiune, pentru a aduce bucurie în viețile oamenilor.

Dacă mă întrebi pe mine, este locul ideal în care te oprești atunci când vrei să faci un cadou inedit cuiva drag. Este locul în care povestea voastră de dragoste, momentul nunții sau al nașterii copilașului, pot fi puse în scenă printr-un tablou unicat.❤️

Am rămas impresionată să simt emoția și pasiunea Alexandrei, atunci când i-am scris la ce m-am gândit și cum aș vrea să fac și un proiect pe care tanjeam de mult timp să îl încep pe blog. 

Alexandra și fiul său

Am vrut să aflu mai multe despre afacerea „Amintiri de pus în ramă”, chiar de la ea și iată ce mi-a scris:

“Eu sunt Alexandra de la AMINTIRI DE PUS IN RAMA, o mare iubitoare de amintiri numa’ bune de pus in ramă.

Proiectul meu de suflet a început acum 4 ani când căutam idei pentru prima petrecere a fiului meu. Aveam noțiuni basic de grafică și, m-am gândit, să ii fac un tablou aniversar, plus câteva rame cu mesaje de suflet.

Anul trecut, in pandemie, a lua naștere proiectul cu hărțile cerului și alinierea planetelor, sub denumirea de Amintiri din Univers,  o altă modalitate de a retrăi cele mai intense și emoționante momente din viață. 

Îmi place enorm ceea ce fac și o fac cu cel mai mare drag. Pentru mine niciodată nu a fost un business de unde trebuie sa scot bani, a fost o oaza de liniște și mulțumire sufletească. 

Pentru mine nu exista clienți, există protagoniști. Iar protagoniștii au povești și amintiri unice. Trebuie doar sa le păstrăm cat mai vii, iar pentru asta sunt aici.”

Alexandra

Atâta emoție am simțit în aceste câteva rânduri, încât am vrut să împărtășesc și cu tine că la noi în țară, încă mai există oameni cărora le pasă de ceilalți, care fac lucruri din suflet ca să le aducă bucurie și stare de bine, chiar și alinare atunci când le este greu.

Un tablou creat de Alexandra nu doar că îți înfrumusețează locuința și aduce un vibe bun acesteia, ci reușește să țină vii amintiri, locuri, momente, persoane și experiențe, care, în timp, se pierd, se uită și se destramă.

De ce să faci încă un cadou plictisitor cumpărat în grabă dintr-un supermarket când poți alege să faci un gest din iubire și prietenie, care va fi apreciat și va fi memorabil? 😍

Cum se desfășoară tot procesul de la a fi potențial client la a-ți lumina viața cu o amintire pentru totdeauna sub forma unui tablou?

În cazul meu, după ce i-am dat Alexandrei toate datele despre momentul nașterii Oliviei, am ales destul de repede ce model simțeam ca ne reprezintă pentru tablou. Alexandra a fost super entuziastă și pozitivă, reușind să mă ajute rapid cu toată comanda.

Coletul a ajuns mai devreme decât mă așteptam, foarte frumos împachetat, tabloul arată minunat și îl văd zilnic când lucrez la birou. 😊 

Am ales să cred că povestea nașterii Oliviei într-un moment în care simțeam că țin în brațe tot Universul, merită să aiba un coltișor dedicat în casa noastră, așa cum are în inimile noastre. 

Acum, buburuza mea a crescut și e nedespărțită de pisoiul Joy, dar mânuțele ei mici, ochișorii albaștri și gurița care căuta sânul, pe ele nu am să le uit niciodata.

Îți mulțumesc, Alexandra, pentru fericirea de a pune în ramă, momentul nașterii fetiței mele, într-un mod unic, ludic, desprins dintr-o poveste!

Te invit și pe tine, cititorule, să pătrunzi în lumea Amintiri de pus în ramă și să susții această mică afacere cum poți tu mai bine: cu un like, un share, un follow și chiar cu o comandă, care să aducă un zâmbet mare și pe chipul Alexandrei. 😊

Susții și tu o afacere locală care ar merita un loc pe acest blog? Da-i un share la articol, un tag în comentarii și îndeamnă-i pe proprietari să îmi scrie.☺️

Pe Alexandra o găsești pe Facebook și Instagram. 🙂

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit "Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021".
Holler Box