Início » ȘTIRI » Astro 2023: acest semn zodiacal va avea parte de cea mai bună primăvară

Astro 2023: acest semn zodiacal va avea parte de cea mai bună primăvară

A venit primăvara. Această zodie va fi stimulată în mod deosebit de sosirea acestui anotimp al reînnoirii.

Am așteptat cu toții acest lucru. Primăvara a sosit în sfârșit! Luna de naștere a Berbecului începe pe 21 martie și se termină pe 20 aprilie. Sosirea acestui nou anotimp vine odată cu Luna Nouă în Berbec, care are impact asupra tuturor semnelor și este deosebit de intensă, deoarece este prima Lună Nouă a unui nou ciclu zodiacal. Sosirea primăverii este, prin urmare, cu adevărat un semn de reînnoire pentru toată lumea: toate semnele vor fi afectate. Acestea vor beneficia de acest nou suflu. Cu toate acestea, un semn în special își va simți aripile crescând începând cu 21 martie: Berbecul.

 

Odată ce perioada tumultoasă de la sfârșitul lunii martie se va încheia, Berbecul va cunoaște o perioadă foarte frumoasă. Totul îi va surâde, iar oportunitățile vor fi numeroase. Cu toate acestea, ar trebui să învețe să încetinească ritmul atunci când este necesar și mai ales să se asculte pe sine. Acest lucru i-ar putea permite să accepte o anumită fragilitate, ceea ce reprezintă de asemenea o provocare pentru el, care vrea să fie mereu „puternic”. Primăvara îl va însoți pe Berbec pentru ca el să-și poată exprima în sfârșit sentimentele fără să îi fie „rușine” de ele. Celelalte semne vor avea parte de o primăvară foarte frumoasă!

Aceste semne vor cunoaște și ele o primăvară foarte frumoasă

Berbecul nu este singurul care va beneficia de sosirea vremii frumoase. Într-adevăr, celelalte semne de foc (născute tot primăvara), vor avea parte de o perioadă minunată. În primul rând, Taurul. Sezonul zilei sale de naștere este între 21 și 22 mai. Acest semn de pământ foarte fiabil se va distra de minune, spre bucuria lui. Ca un bun epicureu, el se va bucura din plin de aceste momente: companie bună, mâncare bună… Taurul iubește lucrurile frumoase, iar lejeritatea sa foarte rară pentru un semn de pământ va fi cu adevărat încurajată. Fericirea îi zâmbește.

Apoi vine vremea Gemenilor. Acest semn, urât pe nedrept (ca și Scorpionul), este un semn dual. Acest lucru înseamnă că are o capacitate de adaptare la mediul său. El este deosebit de sociabil și primăvara îi zâmbește: mai multă legătură cu oamenii, mai multă comunicare, oportunități profesionale… Gemenii vor trebui să le valorifice în primăvara anului 2023. Această perioadă vine la momentul potrivit pentru el, pentru că nu a trăit un an 2022 foarte simplu, între ghinion și introspecție. Acum este momentul să culeagă roadele acestei reflecții intense!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.