Início » ȘTIRI » Astrologie: Aceste zodii vor trece prin bulversări teribile

Astrologie: Aceste zodii vor trece prin bulversări teribile

Viața nu va fi deloc liniștită pentru 3 semne care ar trebui să se aștepte în curând la răsturnări majore.

Tulburările fac parte din ciclul neschimbător al vieții. Există multe lucruri pe care nu le putem controla și care pot schimba total cursul vieții noastre. Există, desigur, o parte din ceea ce decidem să facem cu obstacolele care ne stau în cale. Dacă decidem să îmbrățișăm schimbarea cu o atitudine mai pozitivă, chiar și momentele dificile pot fi bogate în lecții. Suntem adesea foarte blocați în zona noastră de confort. A ieși din ea este un lucru înfricoșător. Cu toate acestea, uneori poate fi esențial dacă dorim să găsim noi modalități de a face față anumitor situații. Pentru a ieși dintr-un ciclu negativ, trebuie să îndrăznești necunoscutul. Este posibil ca trei semne să trebuiască să fie puse în practică în zilele următoare. Tulburările sunt anunțate de configurațiile astrale. Anumite mișcări vor crea energii perturbatoare pe care vor trebui să le gestioneze cu înțelepciune.

Tulburări în toate domeniile

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Gânduri pe Raft (@ganduri.peraft)

Pe Gemeni îi așteaptă bulversări în sfera lor profesională. Nativii din această zodie se angajează într-o revizuire totală a acestei părți a vieții lor. Anul 2023 ar trebui să fie foarte pozitiv pentru ei în acest domeniu. Cu toate acestea, nu va fi lipsit de câteva hopuri pe drum. Următoarele câteva săptămâni ar putea împinge Gemenii să nutrească niște sentimente mizantropice destul de puternice. Atitudinea frivolă a unor colegi sau parteneri de muncă, sau chiar o formă de trădare din partea unora, va fi o adevărată lovitură de cuțit în spate pentru Gemeni. Aceștia ar putea chiar să vadă unele dintre ideile lor preluate de alții care vor încerca să le ia gloria. Tulburări profesionale sunt de asemenea susceptibile să îi afecteze pe Fecioare. Cunoscută de obicei pentru organizarea lor fără cusur, această zodie ar putea da semne de slăbiciune în zilele următoare. Este o provocare dureroasă pentru acești perfecționiști.

 

Tulburările vor fi cu atât mai intense cu cât Fecioarele cred adesea că abordarea lor este infailibilă. Va trebui să găsească ajutor și, mai ales, să recunoască faptul că au nevoie de el dacă vor să progreseze. Orgoliul ei va trebui să fie pus deoparte, pentru a nu se trezi și mai izolată. Nativii din Pești vor fi aproape de sufocare financiară. A trăi în vise și în imaginație nu este o problemă atâta timp cât se confruntă cu anumite imperative concrete. După ce s-au lăsat purtați de curent, Peștii se găsesc acum înotând în ape tulburi. Pentru a înrăutăți situația, vor trece printr-o criză de motivație la locul de muncă. Nu există nimic pozitiv în această configurație. Probabil că va fi timpul să găsească un nou echilibru, păstrând caracterul unic de visător care îi face pe Pești atât de fermecători, dar păstrând o aripioară pe uscat!

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.