Când tot ce vreau e să am puteri magice

Inspirația de Luni (2)
17 decembrie 2018
Lasă trecutul să fie trecut
23 decembrie 2018

Cum mă doare când o văd că nu e bine. Simt cum mi se sfâșie sufletul în bucăți. Nu știu cum sunt alți părinți, dar eu mă panichez și stresez de la o simplă febră. Când dau o căutare rapidă pe Google să văd ce ar putea fi în concordanță cu simptomele ei, mintea îmi galopează în o mie de părți.

Îmi dau seama că reacționez pe baza emoțiilor și încerc să mă adun. Trebuie să fiu rațională și pozitivă pentru ea, să nu îi transmit frica mea. Însă mintea mea spune ceva, dar sufletul plânge. Mă simt ca o furnică prăpădită, pe care oricine o poate călca în picioare.

Vreau să fiu puternică, să fiu mamă eroină care știe ce are de facut și rămâne calmă până bebe se face bine, dar nu pot. În aceste momente mă gândesc că sunt recunoscătoare pentru tot ce am și nu îmi mai doresc nimic, nici vise nebune să schimb lumea, nici să mănânc sau să dorm, vreau doar ca ea să fie bine.

Aș vrea să am puteri magice și să iau asupra mea orice ei îi provoacă discomfort. Iau eu tot, numai să fie ea sănătoasă, jucăușă și plină de viață. Să îi aud pașii mici cum aleargă prin toată casa și râsetele ei gingașe când ne jucăm și e entuziasmată. Vreau ca brațele mele să fie doar prilej de alintare, joacă și iubire, să nu fie necesar să fie și refugiul în care se ascunde ca să se simtă mai bine și în siguranță.

Când puiul meu e bine, totul are sens, dar când ea se simte rău, e tare greu să privesc cu optimism spre viitor. Lipsa de control și neputința pe care le simt îmi răstoarnă toate gândurile și zilele pe dos.

Acum stau și mă gândesc…cum oare voi trece de intrarea în colectivitate? Eu… că ea e fetița puternică a lui tati.❤️?

Voi cum gestionați momentele în care copiii sunt bolnavi?

Sursa foto: Unsplash

Iti place ? Distribuie acest articol:

2 Comments

  1. Mihaela Druga spune:

    Draga mea, nu te inteleg perfect pentru ca inca nu sunt mamica, insa stiu ca iti e greu, dar stiu in acelasi timp ca o sa iti gasesti si puterea de a fi acolo langa ea si sa ii oferi tot ajutorul tau. Te imbratisez cu drag si sper sa se faca bine cat mai repede

    • OanaBi spune:

      Draga mea, îți mulțumesc din suflet pentru încurajare!?? Oricât de slabă aș fi și ruptă în mii de bucăți, tot voi fi aici pentru ea și soț.? Te îmbrățișez ? pupici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box