Când tu plângi, eu plâng cu tine

Inspirația de Luni (3)
24 decembrie 2018
Inspirația de Luni (4)
31 decembrie 2018

Mă doare fiecare suspin de-al tău, fiecare tresărire de durere, dar lacrimile, lacrimile mă secătuiesc de puteri. Cu fiecare lacrimă de-a ta, se umple oceanul de tristețe din sufletul meu. Îți tot spun că va trece, încă puțin să mai fii puternică. Doar eu știu că nu îți pot promite că te vei simți mai bine într-un minut, o oră sau o zi.
Mă doare, mamă, să îți șterg fruntea plină de sudoare, când îți este rău. Mă doare să te văd atât de slăbită, că nu te poți juca. Îmi e dor de râsul tău angelic, de fericirea ce mi-o transmiți, de iubirea ce mi-o dăruiești în zilele senine.

Mă rog ca atunci când vei crește să nu îți amintești de zilele acestea pline de tristețe, ci să îți amintești că toată copilăria ta ai fost un copil iubit, vesel și am trăit numai momente de o fericire nemăsurabilă.

Iubita mea, lasă-mă pe mine să îmi amintesc de aripi frânte, de nopți nedormite, de strigăte ce îmi sfâșiau pântecul în două, căci vreau să fiu sigură că nu uit să fiu recunoscătoare pentru că te am în viața mea și că trebuie să trăiesc fiecare zi sedusă de drăgălășenia ta, știind că nu toate momentele vor fi atât de perfecte.

P.S. Îți mulțumesc pentru fiecare lecție ce am învățat-o alături de tine și de faptul că mă ajuți să devin mai puternică zi de zi.

Sursa foto: Unsplash

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit "Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021".
Holler Box