„Ce știu cu adevărat” de Oprah Winfrey

Care sunt prietenii tăi?
14 decembrie 2018
Inspirația de Luni (2)
17 decembrie 2018

Cartea este o culegere de articole publicate în revista O, care au fost revizuite și care să răspundă la întrebarea „Ce știu cu adevărat?” despre teme, precum: reziliență, bucurie, recunoștință, relații, venerație, posibilitate, claritate și putere.

Oprah oferă multe detalii din viața personală, multe experiențe care au determinat-o să înțeleagă anumite lucruri și care au transformat-o în persoana care este astăzi.
Este o carte autentică, pe care o poți citi dintr-o suflare, atât de frumoasă și plină de sens, încât nu o mai poți lăsa din mână. Oprah are un stil deosebit de a pune în lumină adevăruri care să ne dezmorțească, să ne motiveze și să ne inspire.

Câteva citate din carte, puteți citi mai jos:
„Știu cu adevărat că a aprecia orice se ivește în viață îți schimbă întreg universul. Radiezi și generezi mai multă bunătate pentru tine atunci când ești conștient de tot ce ai și nu te concentrezi pe lucrurile pe care nu le ai. Știu sigur: dacă îți faci timp pentru puțină recunoștință în fiecare zi, rezultatele te vor uimi.”

„Exact când te simți cel mai puțin recunoscător, ai nevoie de ceea ce îți poate oferi recunoștința: perspective. Recunoștința poate transforma orice situație. Îți schimbă vibrația, de la energie negativă la energie pozitivă. Este cea mai rapidă, ușoară și puternică modalitate de a realiza schimbarea în viață, asta știu cu adevărat.”

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi – acestea sunt cuvintele în conformitate cu care trăiesc. În loc de a vorbi pe la spate, laudă. În loc să distrugi, reconstruiește. În loc să amăgești, luminează calea, astfel încât cu toții să ne înălțăm.”

Pentru mine, Oprah este un model de urmat, o persoană fascinantă și demnă de toată admirația pentru ceea ce face și standardul pe care îl reprezintă. Prin această minunată și ușoară carte, puteți avea acces la o infimă parte din învățăturile ei, pe care încearcă să le transmită către generații întregi.

Voi v-ați întrebat vreodată „ce știți cu adevărat”?

Sursa foto: paginadepsihologie.ro

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box