Início » ȘTIRI » Cele mai amare 4 semne astrologice

Cele mai amare 4 semne astrologice

Conteúdo

Viața nu este un râu lung și liniștit. Uneori ne poate aduce surprize plăcute, dar ne poate pregăti și pentru momente la fel de dificile. În ciuda diferitelor evenimente, unii oameni știu să rămână optimiști, în timp ce alții vor vedea doar partea negativă. Același lucru este valabil și pentru semnele astrologice. Este de netăgăduit faptul că cei care sunt mereu pozitivi și care afișează în mod regulat un zâmbet pe buze, spun multe despre trăsătura lor de caracter. Ei reușesc în aproape tot ceea ce fac. Ei sunt mai fericiți în viața lor decât acei alți oameni care, pe de altă parte, nu știu decât să se hrănească toată ziua cu amărăciune și sentimente rele. Este de la sine înțeles că nativii din semnele astrologice numite mai jos nu se simt îngrijorați. Și, pe bună dreptate, nu vom scoate în evidență decât trăsătura de caracter, personalitatea și, în acest caz, latura „amară”, a unora dintre ei.

Taur între 21 aprilie și 20 mai:

Acest prim semn de pământ, guvernat de Venus, este cunoscut mai ales pentru pasiunea sa pentru mâncare, pentru latura sa încăpățânată, dar și pentru legendarele sale crize de furie. Și totuși, acest lucru nu este tot ceea ce caracterizează semnul Taurului. De fapt, poate părea destul de derutant să îi vezi printre cei mai înverșunați oameni, dar așa este! Ei pot fi intransigenți, geloși sau posesivi. Sub acest aer de caracter calm și sigur pe sine pe care îi place să îl afișeze, se ascunde în spatele carapacei sale mari, cineva foarte pesimist, căruia îi este greu să se relaxeze și chiar nostalgic după trecut. Vei putea să petreci momente excelente în compania lui, dar și să împărtășești perioade mai delicate dacă ești într-o relație cu un taur.

Rac între 21 iunie și 22 iulie:

Nu este foarte surprinzător să vezi că semnul Racului apare în aceeași categorie în această listă. Guvernat de astrul nopții, Racul este bine cunoscut nu doar pentru faptul că este protector, ci și cel mai orientat spre familie. Dar nu numai atât, este și cel mai melancolic semn al zodiacului. Într-adevăr, el ar putea să-și petreacă timpul retrăind amintiri din trecut. Bineînțeles, nu se mulțumește să își amintească doar de vremurile bune. De fapt, el își amintește constant și neobosit de cele mai dureroase perioade. Chiar dacă este recunoscut faptul că Racul știe să fie o companie plăcută, el ține să ascundă această tendință pe care o are uneori de rumegat, singur, în colțul său.

Fecioară între 23 august și 22 septembrie:

Guvernat de Mercur, planeta minții, semnul Fecioarei este de natură foarte ambivalentă. Într-adevăr, cunoscut mai ales pentru faptul că este animat de o preocupare pentru perfecționism, acest semn este foarte pretențios. Nervos, chiar îngrijorat, acest al doilea semn de pământ știe să fie foarte critic, în control și cumpătare. Ca urmare, nu trăiește pe deplin fiecare situație cu care se confruntă. Acesta este motivul pentru care poate fi uneori amară. În plus, anxietățile ei o pot împiedica să trăiască și să se dezvolte. Trebuie să înveți să te lași dusă, dragă Fecioară!

Scorpion între 23 octombrie și 22 noiembrie:

Nu este o mare surpriză să vedem Scorpionul printre cele mai amare semne ale zodiacului. Într-adevăr, acest al doilea semn de apă este cunoscut în special pentru natura sa complexă. Foarte ușor de iritat, Scorpionii se revoltă ușor și foarte regulat, poate de teama eșecului. Dar, să nu uităm că, fiind un semn de Apă, este de netăgăduit că ceea ce caracterizează acest element este în special latura sa sensibilă, vulnerabilă. Drept urmare, Scorpionii își pot petrece cea mai mare parte a timpului rumegând la o anumită strategie sau la o anumită linie de acțiune de adoptat. Fiind în autodistrugere, este destul de firesc ca acesta să prefere să rememoreze cele mai întunecate amintiri din viața sa.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.