“Conducta de milioane” de Burke Hedges

De ce nu vorbim despre iertare?
3 mai 2019
Inspirația de Luni (19)
6 mai 2019

În această carte, autorul prezintă printr-o poveste simplă câteva principii prin care oamenii pot avea succes și se pot îmbogăți.

Conductele reprezintă ancore de salvare pentru omul de rând și se referă, în special la investiții (în acțiuni, asigurări, planuri de pensii, certificate de depozit și proprietăți imobiliare) și la afaceri de afiliere prin intermediul Internetului.

Conductele sunt proiectate să elimine grijile din viața oamenilor și să le aducă profituri în buzunar. Însă, mai presus de orice, conductele sunt menite să le ofere oamenilor libertate personală și financiară, dar și siguranță pe durata întregii vieți.”

Autorul spune că oamenii se împart în două categorii: cărătorii de găleți (99% din populație, care au intrat în capcana “timp contra bani” și care trăiesc de la un salariu la altul lună de lună) și constructorii de conducte (1% din populație, care are un venit suplimentar permanent).

Pentru a avea succes, trebuie să ne valorificăm timpul și banii. Valorificarea le permite oamenilor să muncească mai inteligent, nu mai din greu. Timpul este disponibil în mod egal tuturor oamenilor, însă este foarte important cum îl utilizăm, deoarece timpul înseamnă bani (“time is money” în engleză). Folosirea constructivă a timpului liber este una dintre rațiunile cheie pentru care oamenii de succes au mai multe, fac mai multe și obțin mai multe de la viață.

Câteva lecții simple pe care le-am învățat din această carte sunt:

  • Acțiunile mici dau rezultate mari;
  • Visurile de mâine se construiesc cu sacrificiile zilei de azi;
  • Astăzi a deveni milionar este o chestiune de alegere, nu de noroc;
  • Dacă nu punem bani deoparte pentru zile negre, amenințarea datoriilor va pluti permanent deasupra noastră;
  • Clienții fideli se formează prin relațiile interumane, prin recomandările verbale;
  • Conducta supremă este Internetul;
  • Trăiește pentru ziua de astăzi și fă-ți planuri pentru ziua de mâine;
  • Copiii trebuie să învețe de mici despre cum se utilizează banii și cum se valorifică timpul, astfel încât să nu fie niciodată săraci;
  • Un venit permanent separat de salariu este cel care face diferența în viață.

Mai jos las câteva citate din carte care mi-au plăcut:

“Unii oameni își irosesc viața așteptând >>momentul perfect<< pentru a face x, y sau z. Ei bine, vor muri așteptând, pentru că un asemenea moment nu există.”

Dumneavoastră recomandați produse și servicii ceas de ceas, în fiecare zi, și faceți acest lucru gratis. Iar oamenii cumpără produse și aleg servicii bazându-se pe recomandările dumneavoastră. Nu ar fi extraordinar să fiți și plătit pentru ceea ce faceți? Puteți fi plătit!…Pentru construirea conductei supreme nu aveți nevoie de nici un fel de calități speciale. Continuați să faceți ceea ce faceți în fiecare zi- vorbiți cu oamenii! Ajutați oamenii să se descurce în talmeș-balmeșul Internetului… și sunteți plătit pentru ceea ce faceți! Cât puteți câștiga din conducta dumneavoastră supremă? Depinde numai de dumneavoastră. Nu există limite! Cu cât sunt mai mulți oameni în rețeaua dumneavoastră de recomandări, cu atât conducta de venit suplimentar este mai mare.”

Dacă visul meu e suficient de îndrăzneț, atunci faptele nu mai au importanță.”

Conducta de milioane” este o poveste fascinantă, cu care mulți dintre noi ne putem identifica, deoarece mulți dintre noi muncim din greu la serviciu și suntem plătiți, dar nu la adevărata noastră valoare și conform efortului depus, iar în momentul în care găsim o modalitate de venit suplimentar, multe persoane din jurul nostru ne critică decizia și încearcă să ne descurajeze. Pentru mine, această carte reprezintă o motivație în plus, pentru a ne urma visurile și a merge “contra curentului”, ca mai apoi să ne bucurăm de roadele îmbelșugate ale muncii noastre, care ne poate aduce libertatea și abundența pe care ni le dorim.

Pentru a înțelege și mai bine povestea din această carte, vă las aici un video sugestiv.

Cum ți se pare această carte recomandată de foarte multe persoane?

Mie mi-a plăcut foarte mult pentru toate învățăturile, atât cele de natură financiară, cât și cele de dezvoltare personală, dar și pentru că m-am regăsit în exemplele prin care să ne creăm “conducta supremă”, deoarece afacerea de Network Marketing este foarte potrivită în acest context.

Poti comanda cartea de aici, unde gasesti alte oferte senzationale la carti:

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=fd3f6ad94&unique=184f69294&redirect_to=https%253A//www.elefant.ro/

Disclaimer: Prin comandarea cărții de pe linkul atașat, eu voi primi un comision micuț, care îmi va permite să iti scriu despre mai multe cărți inspiraționale. 😉

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box