Início » ȘTIRI » Cum să curățați pantofii albi pentru a le face să arate ca noi?

Cum să curățați pantofii albi pentru a le face să arate ca noi?

Dezvăluiți potențialul ascuns al pantofilor dvs. albi cu aceste sfaturi uimitoare pentru casă! Aflați cum să-i curățați, să-i protejați și să le redați strălucirea, pentru o strălucire de durată care va face o impresie de neuitat.

Conteúdo

Aveți o pereche de pantofi albi care vă plac, dar care și-au pierdut strălucirea? Nu vă faceți griji, avem câteva sfaturi de casă pentru a curăța și a reda strălucirea pantofilor albi.

Aceste soluții simple, ușor de făcut și ieftine vă vor ajuta să readuceți pantofii la strălucirea lor inițială.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Clean Shoes Ro (@clean_shoes_ro)

Scoaterea petelor de pe pantofii albi

Albul este o culoare foarte fragilă și este predispus la murdărie, însă este posibil să curățați pantofii albi.

Primul pas este să îndepărtați petele de pe pantofi, ceea ce poate fi dificil și poate necesita mult timp. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să folosiți un burete umed și un agent de curățare adecvat.

Petele trebuie îndepărtate cu grijă, pentru a nu deteriora pielea. Petele încăpățânate pot fi, de asemenea, tratate cu un produs special și apoi frecate ușor cu o perie.

După curățare, este important să clătiți produsul cu apă curată și să uscați pantofii cu o cârpă curată.

Curățarea pielii pentru a-i reda strălucirea

După îndepărtarea petelor și a murdăriei de pe partea superioară a pantofilor albi, este timpul să curățați pielea.

Pentru a face acest lucru, umeziți un burete cu puțină apă și un săpun blând. De asemenea, puteți amesteca puțin bicarbonat de sodiu cu apă pentru a curăța în profunzime.

Ștergeți pantoful cu o mișcare circulară, ceea ce va ajuta la distribuirea uniformă a spumei. Clătiți apoi cu apă și uscați cu o cârpă moale.

Patina pielii va fi reînviată. O cremă hidratantă sau un ulei special pentru piele trebuie apoi aplicat cu o cârpă moale. Lăsați pantoful să se usuce timp de câteva minute înainte de a-l folosi.

Îndepărtați murdăria din partea de sus a pantofilor

Murdăria se acumulează pe pantofii albi și poate fi dificil de îndepărtat. Este important să îndepărtați rapid aceste pete, pentru a împiedica murdăria să se înfigă. Atunci când curățați, veți avea nevoie de următoarele instrumente:

  • O cârpă curată și moale
  • Flanelă umedă
  • Perie cu peri moi
  • Detergent pentru pantofi

Începeți prin a șterge suprafața cu cârpa moale și curată. Apoi, aplicați un agent de curățare pe flanela umedă și curățați ușor pantoful. Puteți folosi o perie cu peri moi pentru a ajunge în zonele greu accesibile.

Lăsați pantoful să se usuce timp de câteva minute și repetați dacă este necesar. După ce ați îndepărtat murdăria, puteți trece la următorul pas, care constă în curățarea pielii pentru a-i reda strălucirea.

Revigorați albul pantofilor

Pentru a reînvia albul pantofilor, este indicat să îi înmuiați într-o soluție de bicarbonat de sodiu și apă.

Amestecați aceste două ingrediente până când obțineți o pastă omogenă pe care o aplicați cu o pensulă pe întreaga suprafață a pantofilor. Lăsați apoi să acționeze câteva minute și clătiți cu apă curată.

Odată uscați, pantofii își vor recăpăta albul inițial. În cazul în care pantofii sunt din piele de căprioară, este mai bine să nu folosiți această metodă, deoarece i-ar putea deteriora. Este posibil să îi curățați cu un produs special pentru piele.

De asemenea, este posibil să folosiți suc de lămâie diluat cu apă pentru a reînvia albul pantofilor. Cu toate acestea, această metodă nu este potrivită pentru toate tipurile de materiale și poate deteriora și pielea și pielea de căprioară. Pentru a evita acest risc, se recomandă să testați o mică parte a hainei înainte de aplicare.

Pantofii albi sunt o parte esențială a ținutei dumneavoastră. Doriți să îi păstrați cât mai mult timp posibil și să le oferiți o nouă strălucire.

Din fericire, există multe sfaturi făcute în casă pentru a vă ajuta să vă păstrați pantofii albi curați și strălucitori.

Sfaturile din acest articol sunt ușor și ieftin de aplicat și pot fi foarte eficiente în curățarea și redarea strălucirii pantofilor albi.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.