De când am născut, mi-am pus visurile “on hold”

Inspirația de Luni (20)
13 mai 2019
Inspirația de Luni (21)
20 mai 2019

Venirea unui copil aduce foarte multe schimbări în viața unui cuplu, unele mai frumoase, altele mai puțin frumoase și fiecare cuplu se adaptează în mod diferit.

Ceea ce nu mi-a plăcut niciodată a fost sintagma “după copii, nu mai ai viață”, de parcă ar urma sfârșitul lumii, nu cea mai mare bucurie că dai viață la un suflet pur.

De ce alegem să ne ascundem eșecurile și fricile după copii? De ce alegem să ne lamentăm în loc să ne luăm puterea și motivația de la ei?

Da, cu siguranță este mai provocator să îți urmezi visurile, să stai noaptea să înveți când și așa prinzi 3 ore de somn în total, să dai ziua telefoane când nu ai vrea decât să te așezi lângă copil să îți tragi sufletul. Nu este la fel de ușor să ai o conversație de business atunci când în capul tău e doar “pipi, caca, papa,”, însă SE POATE.

Există viață după copii, pe cuvânt.😉

Încă poți să mai visezi cu ochii deschiși la o vacanță în doi, încă ești puternică și frumoasă și curajoasă să faci lucrurile acelea nebunești pe care le voiai înainte de copil. Încă poți să pui pasiune și să te arunci în necunoscut fără plasă de siguranță, sperând că vei învăța între timp să zbori.

Și știi de ce? Pentru că TU ești încă tu, ești doar mai minunată, mai vulnerabilă, mai autentică, mai posesivă și încrezătoare în forțele tale decât erai înainte. Și încă îl ai pe EL, stâlpul care te susține necondiționat, ancora ta de salvare, brațele la care poți alerga oricând și care sunt mereu disponibile pentru tine, cel care te consideră o eroină pentru că ai adus pe lume un miracol de copil.

TU nu ești singură. Acum ai o mai mare motivație să fii un exemplu, să îi arăți copilului tău că se poate să ajungi acolo unde visezi, că visele ne sunt date ca să le ducem la îndeplinire cu o bucurie nemărginită, nu ne sunt date ca să ne frustrăm și să aruncăm cu săgeți în oamenii care reușesc.

Care este secretul? Să muncești mai inteligent și cu bucurie, nu mai mult. Să fie joacă, nu povară.

Deschide-ți templul viselor din sufletul tău, îndreaptă umerii și mergi în arenă. Ești mai puternică și mai capabilă decât crezi. Luptă-te cu frica, neputința și critica și demonstrează-ți ție că meriți să te bucuri de fiecare moment, să te bucuria de gloria unui erou care cade și se ridică mai puternic din învățăturile luate și de faptul că TU nu îți vei lăsa visul să moară. 

Fii extraordinară, trăiește cu sens, fii neînfricată, spune-ți povestea, arată-ți talentele, conectează-te, empatizează, cunoaște-ți valoarea, luptă, cazi și ridică-te, învață, iubește-te și fii modelul lor în viață. Lasă-ți amprenta aici și acum, pentru că nimeni altcineva nu este, nu a fost și nu va fi ca tine.

Tu ai simțit că trebuie să îți pui visurile “on hold” doar pentru că ai copii? Ce vise stau ascunse în sufletul tău pe care ți-e frică să le mai rostești?

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box