Início » ȘTIRI » Descifrați codul zilei: Aveți mai puțin de 30 de secunde pentru a vă testa IQ-ul!

Descifrați codul zilei: Aveți mai puțin de 30 de secunde pentru a vă testa IQ-ul!

Puzzle-urile și alte teste de logică și gândire sunt foarte populare pe rețelele de socializare. Pentru persoanele cărora le plac provocările, rezolvarea puzzle-urilor sau găsirea codurilor este o activitate foarte distractivă.

Astăzi avem un puzzle în care trebuie să găsești un cod de 3 cifre din 4 combinații greșite care îți dau indicii pentru a găsi codul corect. Această activitate este perfectă pentru a-ți testa logica și abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor.

Așadar, sunteți pregătiți pentru această provocare? Dezleagă misterul nostru și încearcă să găsești codul!

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Pentru a găsi codul corect de 3 cifre, este important să observați și să vă concentrați. Regulile de urmat sunt simple: după fiecare combinație de numere, trebuie să vă referiți la punctele colorate asociate.

  • Dacă punctul este negru, înseamnă că unul dintre numere nu este prezent în cod.
  • Dacă punctul este galben, înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta corectă.
  • Dacă punctul este verde, înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Această provocare este de un nivel ușor, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Cu puțină concentrare, ar trebui să puteți găsi codul fără prea multe dificultăți. Trebuie doar să observați punctele colorate asociate fiecărei combinații și să găsiți soluția corectă.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt în ordine și ai la dispoziție doar 30 de secunde pentru a găsi codul și a termina provocarea. Nu uitați să fiți atenți și să priviți cu atenție înainte de a începe!

Trebuie să vă folosiți logica și abilitățile de raționament. Este un joc care îți stimulează mintea și îți lucrează creierul. Este important să vă antrenați bine mintea în acest tip de gândire pentru a vă dezvolta abilități mai avansate de analiză și de rezolvare a problemelor.

Rezolvarea puzzle-urilor este o modalitate excelentă de a-ți stimula inteligența și capacitatea de a găsi soluții la situații complexe. De asemenea, vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de luare a deciziilor și să înțelegeți mai bine consecințele posibile ale alegerilor pe care le faceți.

Așa că nu ezitați să încercați provocarea de astăzi!

Faceți clic pe „next” de mai jos pentru a vedea soluția

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.