Início » ȘTIRI » Descifrați codul zilei: Aveți mai puțin de 60 de secunde pentru a vă testa IQ-ul!

Descifrați codul zilei: Aveți mai puțin de 60 de secunde pentru a vă testa IQ-ul!

Găsiți codul corect din 3 cifre în mai puțin de 60 de secunde

Testele de logică și de gândire sunt o modalitate excelentă de a vă stimula creierul și de a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile de rezolvare a problemelor. De asemenea, acestea pot fi distractive și amuzante de jucat.

Astăzi avem un puzzle foarte interesant care îți poate testa logica și abilitățile de rezolvare.

Scopul jocului este de a găsi codul analizând imaginea care are 5 combinații incorecte, dar care oferă indicii utile pentru a găsi codul corect.

Aceste tipuri de provocări sunt foarte populare pe rețelele de socializare și pot fi o modalitate excelentă de a trece timpul și de a interacționa cu alte persoane. Așa că respiră adânc, concentrează-te pe sarcina pe care o ai la îndemână și hai să vedem dacă poți găsi codul

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva acest test IQ

Pentru a trece proba, trebuie să observați și să vă concentrați. Regulile de rezolvare a puzzle-ului sunt simple: trebuie să găsești codul corect din 3 cifre. Pentru a face acest lucru, trebuie să observați punctele colorate după fiecare combinație de 3 cifre.

  • punctul negru înseamnă că unul dintre numere nu este prezent.
  • punctul galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în căsuța corectă.
  • punctul verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Această provocare este de un nivel dificil, după cum arată cursorul de dificultate din imagine.

Pe scurt, pentru a găsi codul corect, trebuie să vă uitați cu atenție la puncte și să identificați care sunt numerele corecte și unde să le plasați.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine, ceea ce înseamnă că trebuie să le rearanjezi înainte de a găsi codul sau de a termina provocarea. Aveți 60 de secunde pentru a face acest lucru!

Secretul rezolvării unui puzzle este să îți folosești logica și abilitățile de raționament. Aceasta este singura cale de a ajunge la o soluție. Trebuie să fiți capabili să analizați fiecare situație și să trageți concluzii.

Exersându-vă în mod regulat mintea logică, veți putea găsi codul corect. Cu cât îți exersezi mai mult mintea, cu atât devine mai rapidă și mai puternică, ceea ce te va ajuta să rezolvi mai ușor puzzle-urile.

Țineți cont de faptul că creierul este un mușchi și trebuie antrenat pentru a funcționa la capacitatea sa maximă. Așadar, dacă vă simțiți în stare să faceți față provocării, nu ezitați să vă încercați norocul și să găsiți codul corect în puzzle-ul de astăzi.

Găsiți soluția făcând clic pe „Next” (Următorul) de mai jos.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.