Início » ȘTIRI » Descifrați codul zilei: Găsește codul din 3 cifre în 60 de secunde și măsoară-ți IQ-ul!

Descifrați codul zilei: Găsește codul din 3 cifre în 60 de secunde și măsoară-ți IQ-ul!

Bine ați venit la puzzle-ul nostru al zilei! Aceasta este o ocazie unică de a vă testa logica și capacitatea de gândire.

Testele de logică și de gândire sunt o modalitate excelentă de a-ți stimula creierul și de a te distra în același timp. Acestea sunt foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece sunt distractive și pot fi rezolvate într-un timp limitat.

Astăzi vă vom prezenta un puzzle vizual foarte distractiv. Misiunea ta este să găsești codul analizând imaginea care are 5 combinații greșite, dar care oferă indicii.

Este important să rețineți că acest puzzle este conceput pentru a vă stimula imaginația și abilitățile de rezolvare a problemelor. Prin urmare, este important să vă folosiți gândirea critică și logica pentru a găsi codul ascuns în imagine.

Va trebui să vă uitați cu atenție la fiecare combinație pentru a găsi indicii care să vă ajute să deduceți codul corect. De asemenea, va trebui să fiți perseverent și ingenios pentru a ajunge la soluția corectă. Ascultă-ți instinctul, analizează numerele și încearcă să deduci codul secret!

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva provocarea

Pentru a reuși în această provocare, este important să observați și să vă concentrați. Regulile de urmat sunt simple: găsiți codul corect de 3 cifre. Pentru a face acest lucru, uitați-vă la punctele care apar după fiecare combinație de 3 cifre.

  • Un punct negru înseamnă că lipsește unul dintre numere.
  • Un punct galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta corectă.
  • un punct verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Această provocare este de un nivel dificil, după cum arată cursorul de dificultate din imagine.

Este important să nu te grăbești și să urmărești punctele care apar după fiecare combinație. Odată ce ați găsit codul corect, veți fi finalizat cu succes această provocare. Nu vă grăbiți și urmăriți cu atenție înainte de a încerca o altă combinație.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt în ordine și ai la dispoziție doar 60 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a termina provocarea. Fii atent la ordinea culorilor și la limita de timp pentru a nu te bloca!

Este foarte important să vă lucrați mintea logică. Dezvoltarea creierului este fundamentală pentru rezolvarea puzzle-urilor și, în special, pentru a găsi codul potrivit astăzi.

Într-adevăr, dacă nu aveți un bun simț al logicii, nu veți reuși să găsiți codul potrivit. De aceea, este foarte important să vă antrenați bine creierul, deoarece vă va ajuta să rezolvați mai ușor problemele.

Faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a afla răspunsurile

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.