Início » ȘTIRI » Descifrați codul zilei: Testează-ți IQ-ul găsind codul din 3 cifre în mai puțin de 60 de secunde

Descifrați codul zilei: Testează-ți IQ-ul găsind codul din 3 cifre în mai puțin de 60 de secunde

Bine ați venit la puzzle-ul nostru al zilei! Aceasta este o ocazie unică de a vă testa logica și capacitatea de gândire.

Testele de logică și de gândire sunt provocări care stimulează mintea și ne testează abilitățile cognitive.

Astăzi, vom rezolva un puzzle foarte special care constă în găsirea codului din 3 cifre în mai puțin de 60 de secunde. Pentru a face acest lucru, va trebui să analizezi o imagine care are 5 combinații greșite, dar care oferă indicii.

Aceste jocuri sunt foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece ne permit să ne distrăm în timp ce ne antrenăm mintea. Misiunea ta este de a găsi codul secret! Așadar, sunteți gata să acceptați această provocare?

© Oanabi

 

Reguli de urmat pentru a rezolva acest test IQ

Pentru a reuși în această provocare, este foarte important să observi și să te concentrezi. Trebuie să găsești codul de 3 cifre urmând următoarele reguli: trebuie să observi punctele colorate după fiecare combinație de 3 cifre.

  • un punct negru înseamnă că unul dintre numere nu este prezent
  • un punct galben înseamnă că una dintre cifre este prezentă, dar nu este la locul potrivit.
  • un punct verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în locul potrivit.

Această provocare este de un nivel dificil, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Prin urmare, va trebui să fii foarte atent și să te concentrezi pentru a găsi soluția care îți va permite să treci de această provocare.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt în ordinea corectă. Ai la dispoziție 60 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a rezolva provocarea, așa că fii atent și fii rapid!

Puzzle-urile logice sunt o modalitate excelentă de a exercita creierul și de a-l menține în formă. Acestea pot contribui la dezvoltarea gândirii critice și a abilităților de rezolvare a problemelor, stimulând creierul să gândească mai logic.

Aceste abilități pot fi utile în toate domeniile, de la afaceri, la arte și tehnologie. Găsirea codului corect în puzzle-ul de astăzi dezvoltă, de asemenea, abilitățile matematice și logice, care sunt competențe esențiale în toate domeniile.

Faceți clic pe „Următorul” de mai jos pentru a afla răspunsurile

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.