Início » ȘTIRI » Dovedește că ești un adevărat geniu al provocărilor matematice găsind numărul lipsă în mai puțin de 35 de secunde!

Dovedește că ești un adevărat geniu al provocărilor matematice găsind numărul lipsă în mai puțin de 35 de secunde!

Astăzi este vorba despre a afla cât de buni sunteți la rezolvarea problemelor de matematică.

Conteúdo

Dacă crezi că ai un cap de geniu, atunci vino să descifrezi puzzle-ul zilei. Fă-te comod și lasă-ne să știm că ești un prodigiu al logicii matematice.

La prima vedere, testul pare a fi fără bară transversală. Dar nu este așa, pentru că, pe lângă faptul că trebuie să demonstrezi că ești deștept, trebuie să dovedești că ai rezolvat puzzle-ul înainte de expirarea timpului.

Cum rezolvi acest test matematic?

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este că există trei triunghiuri cu numere pe fiecare parte.

© Oanabi

 

Vei analiza semnificația fiecărui număr și vei încerca să găsești numărul lipsă.

Fiți atenți, nu trebuie să vă grăbiți. Luați-vă câteva secunde pentru a face legătura între fiecare număr și ar trebui să obțineți soluția în 35 de secunde.

De ce să faci această probă de matematică?

Conform studiilor științifice, jocurile de logică sunt foarte benefice pentru bunăstarea organismului și a creierului. În primul rând, ele ajută organismul să fie atent la detalii, să se calmeze și să-și recapete zen-ul.

Iar în al doilea rând, ele stimulează funcțiile cognitive ale creierului și permit astfel o logică de neegalat. Pe scurt, acest tip de provocare este foarte distractiv și o experiență îmbucurătoare.

Rezultat: Iată numărul care lipsește în imagine

Pentru a găsi soluția corectă la acest joc, este imperios necesar să descoperiți relația logică dintre numere. Nu faceți nicio greșeală, nu este vorba de un calcul simplu.

Gândirea și abilitățile tale de analiză sunt puse la încercare și aici. Despre asta este vorba în acest joc. Acum să trecem la miezul problemei. Ați găsit un număr pentru rezultatul acestei provocări?

Avem plăcerea să vă informăm că numărul este 74.

Asta pentru că există o logică de calcul care este neapărat aceeași pentru fiecare interpretare a acestui joc.

Această logică spune că numărul cifrelor de jos din fiecare triunghi este suma pătratelor numerelor de sus. Deci: 3² + 9² = 90, 4² + 2² = 20 și, prin urmare, 5² + 7² = 74.

© Oanabi

 

Descifrarea numărului exact în mai puțin de 35 de secunde nu a fost ușoară pentru toată lumea. Cu toate acestea, cei care au reușit să o facă fără dificultate sunt niște genii și merită toate aplauzele noastre. Pentru ceilalți, nu vă descurajați.

Încercați zilnic alte jocuri de logică și veți obține rezultate bune în scurt timp.

Nu uitați să distribuiți acest joc interesant pe rețelele sociale cu prietenii voștri. În plus, este o provocare care generează schimburi și comentarii interesante.

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.