Início » ȘTIRI » Enigmă vizuală extremă: Doar observatorii buni pot identifica cele mai scurte plase de baschet din această imagine!

Enigmă vizuală extremă: Doar observatorii buni pot identifica cele mai scurte plase de baschet din această imagine!

Iată o provocare vizuală foarte dificilă, care ar putea să vă încurce ochii. Încearcă!

Conteúdo

Știați că provocările vizuale nu sunt doar pentru distracție sau pentru a trece timpul?

Pe lângă faptul că te distrează, aceste teste cerebrale și vizuale îți permit să îți antrenezi creierul să fie activ, să îți întărești concentrarea, să îți dezvolți acuitatea vizuală, să îți îmbunătățești memoria și multe alte beneficii pentru mintea ta.

Toate acestea sunt beneficii pe care ți le va aduce următorul puzzle vizual. Îndrăznești să îl rezolvi?

Test vizual: „Poți găsi cele 3 coșuri de baschet cu cele mai scurte plase?

Pentru a rezolva puzzle-ul vizual pe care vi-l prezentăm astăzi, va trebui să fiți foarte rapid, dar mai ales să fiți un excelent observator. Doar cei care pot fi atenți la detalii și pot analiza rapid imaginea vor reuși în această provocare. Credeți că sunteți în stare să o faceți?

Aveți mai jos o imagine colorată cu zeci de coșuri de baschet. La prima vedere, coșurile par identice, dar trei dintre ele ies în evidență. Provocarea ta este să identifici și să localizezi aceste trei coșuri. Îi vei recunoaște după faptul că plasa lor este mai scurtă decât a tuturor celorlalte.

© Oanabi

 

Trebuie să le găsești în doar 25 de secunde. Ia-ți cronometrul și începe să le cauți în 3, 2, 1! Depinde de tine!

Test IQ: soluția

Deci, cât timp ți-a luat să găsești cele mai scurte 3 coșuri de baschet cu plasă? Ai reușit să le găsești în mai puțin de 25 de secunde sau ți-a luat mai mult timp?

Dacă ai reușit în timp, înseamnă că ai o minte dinamică și agilă și o vedere ascuțită care ți-a permis să treci cu vederea formele și culorile confuze din imaginea dată.

Dacă nu le-ați găsit, puteți găsi soluția mai jos. Mai presus de toate, nu vă descurajați. Trebuie să știi că acest puzzle vizual a necesitat un anumit nivel și că te poți antrena oricând pentru a ajunge la acest nivel. Prin urmare, vă sfătuim să rămâneți motivați să repetați experiența și să vă îmbunătățiți abilitățile vizuale și cognitive cu diferitele noastre teste IQ și provocări vizuale.

Soluția

Găsiți în imaginea de mai jos cele 3 coșuri cu cele mai scurte plase din acest set. Primul se află în al doilea rând, al doilea se află în al 5-lea rând, iar ultimul se află în al 6-lea rând.

© Oanabi
Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.