Início » ȘTIRI » Ești un geniu? Dovedește-o găsind numărul lipsă în mai puțin de 30 de secunde!

Ești un geniu? Dovedește-o găsind numărul lipsă în mai puțin de 30 de secunde!

Nu ezita să testezi acest joc de logică pentru a vedea cât de inteligent ești.

Conteúdo

Dacă crezi că ești un geniu la viteză și la reținere, atunci aceasta este provocarea potrivită pentru tine. Testează-ți abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor matematice și află ce număr lipsește din imagine.

Ești gata să ne uimești? Să mergem! Nu vă lăsați păcăliți, nu este ușor să găsiți răspunsul corect fără a depăși limita de timp de 30 de secunde.

Cum să rezolvi această provocare matematică?

Pentru început, priviți bine imaginea de mai jos. Veți observa că un număr lipsește din secvență. Este de datoria ta să afli care este acesta.

© Oanabi

 

Asigurați-vă că analizați cu atenție fiecare număr și, mai ales, faceți legătura între ele. Folosiți-vă concentrarea, deoarece veți avea la dispoziție doar 30 de secunde pentru a rezolva puzzle-ul.

Care este scopul acestui tip de test de logică?

Este important să vă amintiți că nu este vorba doar de rezolvarea unor calcule matematice sau aritmetice. Este vorba, de asemenea, despre raționament și despre a vă găsi bunul simț.

Într-adevăr, rezolvarea acestui tip de provocare nu numai că te ajută să treci timpul, ci și să fii logic în tot ceea ce faci în viața de zi cu zi. Aceste jocuri de logică sunt un excelent stimulent cognitiv.

Răspuns: sub numărul lipsă din serie

Mai presus de toate, această provocare necesită o bună doză de concentrare pentru a fi rezolvată în timp util. De asemenea, trebuie să îți restructurezi gândurile înainte de a efectua acest tip de test. Mai ales dacă ați mai avut dificultăți cu matematica sau aritmetica înainte.

Să verificăm dacă răspunsul tău este corect. Potrivit experților noștri, rezultatul acestui puzzle este 42. Tot ce trebuie să faci este să înmulțești fiecare număr în sensul acelor de ceasornic cu 2 și să adaugi 2. Cu alte cuvinte, a trebuit să găsești (20 × 2) + 2 = 42.

© Oanabi

 

Aceasta este o operațiune destul de delicată și complexă. Vă felicităm dacă vă numărați printre cei care au reușit să o rezolve. Sunteți perspicace și foarte inteligent.

Cu toate acestea, dacă nu ați reușit de data aceasta, vă încurajăm să încercați întotdeauna acest tip de test. Ele sunt modalități excelente de a stimula dezvoltarea cognitivă. Iar singura modalitate de a face acest lucru este să exersați în mod regulat.

Împărtășiți jocul

Ți-a plăcut această provocare logică? De ce nu o distribuiți pe rețelele de socializare, astfel încât un număr mare de participanți să încerce să o rezolve la rândul lor? În plus, este interesant să împărtășești și să conversezi în același timp.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.