Início » ȘTIRI » Foarte puțini oameni au reușit să rezolve acest puzzle! Vei fi tu la înălțimea sarcinii?

Foarte puțini oameni au reușit să rezolve acest puzzle! Vei fi tu la înălțimea sarcinii?

Această provocare vă va permite să vă evaluați abilitățile intelectuale. Veți afla dacă sunteți mai deștept decât o persoană obișnuită.

Conteúdo

Vrei să-ți pui la încercare abilitățile intelectuale? Atunci acest puzzle este pentru tine.

Nu numai că te vei distra, dar vei afla și dacă ești unul dintre puținii oameni care au reușit să completeze această provocare. Așa că nu ezita, respiră adânc și concentrează-te, pentru că este timpul să începi.

Care este provocarea pe care ți-o propunem?

Pentru acest test, îți vom prezenta o grilă de 16 pătrate. În primul rând, în fiecare căsuță va fi câte o oaie, cu excepția ultimei, unde va apărea numărul 24.

În al doilea rând, vei găsi un pinguin în primele două celule, o oaie în a treia și numărul 12.

În al treilea rând vor fi un pui, o oaie, un alt pui și numărul 18. În al patrulea și ultimul rând, veți avea numerele 15, 18 și 21. După cum puteți vedea, există o logică în spatele numerelor din grilă.

Obiectivul tău va fi să găsești această logică și să folosești aceste numere pentru a afla valoarea fiecărui animăluț.

© Oanabi

 

Ce rost are să încercăm să rezolvăm acest tip de provocare?

Puzzle-urile matematice sunt mai mult decât utile, deoarece vă permit să faceți exerciții fizice și să vă relaxați.

Într-adevăr, creierul, pentru a rămâne activ și sănătos, are nevoie să fie stimulat din când în când, fără prea multă presiune.

Acest lucru înseamnă că este esențial să vă relaxați din când în când în timp ce vă folosiți abilitățile cognitive. Nu există nimic mai bun decât un puzzle matematic bun pentru a face acest lucru, deoarece vă va permite să gândiți și să vă distrați în același timp, deoarece un puzzle va fi mai mult un joc decât un exercițiu. Astfel, vă va fi mai ușor să vă îmbunătățiți performanța, fără presiune.

Acum este timpul să dezvăluiți răspunsurile!

Oaia a reprezentat numărul 8, pinguinul numărul 2, iar puiul numărul 5. Felicitări celor care au reușit să găsească răspunsurile corecte.

Pentru restul, nu intrați în panică. Vă vom explica cum să rezolvați acest puzzle. Pentru a-l rezolva, tot ce trebuie să faci este să faci câteva calcule, asigurându-te că operația dintre cele trei animale dă numărul de pe același rând și coloană.

Suma celor trei oi era egală cu 24, deci o oaie era egală cu 8. Odată aflată valoarea oii, a fost ușor de dedus valoarea celorlalte animale prin intermediul unor mici calcule. Iată soluția în imagini.

© Oanabi

 

Dacă ți-a plăcut acest puzzle, nu ezita să îl distribui pe rețelele tale de socializare pentru ca prietenii și familia ta să îl poată încerca.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.