Início » ȘTIRI » Folosește-ți creierul și descoperă codul din 4 cifre în mai puțin de 20 de secunde!

Folosește-ți creierul și descoperă codul din 4 cifre în mai puțin de 20 de secunde!

Conteúdo

Puzzle-urile sunt teste provocatoare care stimulează logica și gândirea. De asemenea, ele stimulează memoria și deducția.

Puzzle-ul de astăzi oferă o provocare foarte interesantă: găsiți codul din 4 cifre dintr-o imagine care conține 5 combinații greșite, dar care oferă indicii. Provocările de acest gen sunt foarte populare pe rețelele de socializare și, în special, pe aplicațiile de inteligență cognitivă.

Pentru a trece acest test, este important să vă folosiți toate abilitățile pe care le aveți la dispoziție.

Va trebui să analizați cu atenție imaginea și să vedeți dacă puteți desluși codul din indicii. Va trebui, de asemenea, să vă folosiți logica și abilitățile de gândire pentru a găsi codul.

Acest test este un exercițiu amuzant și provocator, potrivit pentru toate vârstele. Deci, sunteți gata pentru provocare? Încearcă să găsești codul secret din indiciile furnizate!

© Oanabi

 

Reguli pentru rezolvarea provocării

Găsirea codului corect de 4 cifre este o sarcină dificilă, care necesită concentrare și observație. Informațiile oferite pe grila de joc sunt esențiale pentru a găsi codul corect.

După fiecare combinație de 4 cifre, sunt plasate puncte colorate pentru a indica dacă una dintre cifre este prezentă în combinație:

  • un punct alb înseamnă că unul dintre numere nu este prezent.
  • Un punct galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta corectă.
  • un punct verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta corectă.

Dacă vă uitați cu atenție la aceste puncte, veți găsi cu siguranță codul corect de 4 cifre.
Nivelul de dificultate al provocării este indicat în mod clar de cursorul din imagine: va trebui să aveți răbdare și să vă concentrați pentru a găsi codul de 4 cifre.

Aveți grijă! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine și aveți doar 20 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a termina provocarea. Așadar, asigură-te că verifici amplasarea culorilor înainte de a începe să le introduci.

Iată de ce este important să exersați menținerea și dezvoltarea minții logice. Nu există o modalitate mai bună decât să accepți provocarea zilnică a puzzle-ului zilei.

Această practică stimulează memoria și raționamentul, ceea ce îmbunătățește concentrarea și ajută la găsirea mai rapidă a soluțiilor.

În plus, vă învață și să procesați datele și să le analizați mai eficient.

Cu o bună practică, veți începe să rezolvați puzzle-uri mai complexe și să gândiți mai repede, ceea ce vă va fi util în viața de zi cu zi.

Rezolvarea puzzle-urilor este o modalitate excelentă de a vă menține mintea ageră și alertă.

Haideți să dezvăluim codul de astăzi!

Răbdare, răbdare! În curând vom dezvălui codul zilei. În imaginea de mai jos, numerele care alcătuiesc codul sunt evidențiate în culori.

Pentru a vă testa abilitățile de rezolvare a problemelor, vă invităm să găsiți codul. Deci, sunteți gata?

Felicitări celor care vor găsi codul corect în mai puțin de 20 de secunde! Codul este: 8123.

© Oanabi

 

Sperăm că v-ați bucurat de această mică provocare și așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o altă provocare mâine.

Sperăm că v-ați bucurat de experiența pe site-ul nostru și că ați găsit câteva jocuri distractive pentru a trece timpul!

Vă încurajăm să vă provocați prietenii și familia, împărtășind acest articol cu ei. Petrecem mult timp pentru a crea aceste jocuri distractive pentru participanții noștri și v-am fi foarte recunoscători dacă le-ați distribui pe rețelele sociale.

Distribuie articolul pentru ca și alții să descopere acest site și să înceapă să se distreze!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.