Início » ȘTIRI » Găsiți rapid soluția acestei ecuații matematice

Găsiți rapid soluția acestei ecuații matematice

Descoperind forma finală a acestei serii de imagini matematice, vă veți cunoaște nivelul de inteligență.

Conteúdo

Această imagine de raționament este un exemplu de provocare matematică pentru a face creierul să lucreze și pentru a stimula abilitățile de observație. Această problemă folosește numere și formele pătrat, triunghi și rotund, cu culori diferite.

Care este numărul din ultima ecuație?

Un amestec de numere și forme se dovedește dificil. Dar dacă te uiți cu atenție la această ecuație matematică, poți găsi rapid răspunsul.

Pe lângă abilitățile de observare, trebuie folosite logica și raționamentul matematic. Acest lucru este pentru a vă testa nivelul și pentru a vă distra în același timp.

© Oanabi

 

Acesta prezintă 4 ecuații matematice cu adunare, înmulțire și scădere. Mai întâi, trebuie să aduni un număr cu un pătrat și un triunghi pentru a obține un rotund. Apoi, trebuie să adăugați 3 triunghiuri pentru a obține 21.

A treia ecuație este adunarea lui 5 cu un triunghi și 2 pentru a obține un pătrat. Pentru ecuația finală, al cărei rezultat se încadrează în setul tău de abilități, trebuie să aduni rotundul cu triunghiul și pătratul unul lângă altul înainte de a scădea dintr-un rotund.

De ce o imagine de raționament matematic?

Acest test de raționament matematic cu imagine este un exercițiu care îmbunătățește raționamentul și gândirea. Cu acest test se pot măsura abilitățile de raționament logic și de rezolvare a problemelor.

Este eficient și practic pentru evaluarea nivelului în contextul angajării, predării sau evaluării funcționarilor publici.

Testul de raționament logic oferă instrumentele matematice și tehnicile de calcul pentru a rezolva o problemă după o analiză amănunțită. Pe baza rezultatelor, performanța poate fi comparată cu standardele de referință.

Soluție

Ați aflat cărui număr îi corespunde fiecare formă?

Pătratul este 14, triunghiul este 7, iar rotundul este 49, toate fiind multipli de 7. Înlocuiește apoi fiecare formă cu numărul corespunzător înainte de a continua calculul.

© Oanabi

 

Soluția ultimei ecuații este 21.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.