Início » ȘTIRI » Ghicitoare vizuală: Sunteți suficient de atenți pentru a observa singurul soare din această imagine care este diferit de ceilalți?

Ghicitoare vizuală: Sunteți suficient de atenți pentru a observa singurul soare din această imagine care este diferit de ceilalți?

Testează-ți logica și acuitatea vizuală pentru a vedea dacă ești o persoană minuțioasă.

Conteúdo

Dacă sunteți minuțioși, veți trece rapid și cu brio această provocare vizuală. Într-adevăr, persoanele atente ar trebui să fie capabile să fie suficient de atente la următoarea imagine pentru a nu pierde niciun detaliu și a rezolva puzzle-ul vizual. Sunteți pregătit pentru această provocare?

Test vizual: „Care dintre acești sori este diferit de ceilalți?

În testul vizual de astăzi, vă veți confrunta cu lumina soarelui! Următoarea imagine este alcătuită din 8 rânduri de sori. Dar nu vă lăsați orbiți prea mult timp, pentru că aveți la dispoziție doar un timp scurt pentru a rezolva enigma care reiese din această imagine.

© Oanabi

 

Aveți la dispoziție doar 15 secunde pentru a răspunde la întrebarea: „Care dintre acești sori este diferit de ceilalți? Dacă aruncați o privire rapidă, toți acești sori par identici, dar mai gândiți-vă o dată. Există unul care iese în evidență. Depinde de tine să îl găsești fără să rămâi fără timp!

Sunteți gata? Joacă 3, 2, 1!

Test IQ: răspunsul corect

Știați că puțini oameni au reușit să rezolve la timp această provocare vizuală? De fapt, au reușit doar cei care au reușit să se concentreze la maximum și să acorde toată atenția la detaliile fiecărui soare. Așadar, dacă ai reperat soarele diferit de ceilalți, ești în echipa câștigătoare. Și poți fi mândru de personalitatea ta meticuloasă.

Pe de altă parte, dacă nu ai găsit soarele în cauză în termenul limită, înseamnă că nu ai fost suficient de concentrat și că trebuie să îți îmbunătățești abilitățile de observare.

Din fericire, puteți face acest lucru cu ajutorul testelor noastre de IQ. Pe site-ul nostru veți găsi provocări vizuale distractive și eficiente pentru a vă stimula în mod regulat ochii.

Doriți să aflați răspunsul la ghicitoarea vizuală de astăzi? Vi-l spunem mai jos.

Soluția

De fapt, soarele pe care trebuie să îl identificați se află în al cincilea rând de sori și pe locul al doilea din dreapta. Dacă te uiți cu atenție, vei vedea că este singurul soare care are un triunghi lipsă.

© Oanabi

 

Nu uitați să vă testați prietenii și familia cu această provocare vizuală distractivă.

Spuneți-le cum acest test IQ v-a ajutat să vă îmbunătățiți abilitățile cognitive și să rămâneți activi chiar și în timpul liber.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.