Início » ȘTIRI » Horoscop: Sosirea lunii aprilie 2023 aduce noroc pentru aceste trei semne astrologice

Horoscop: Sosirea lunii aprilie 2023 aduce noroc pentru aceste trei semne astrologice

Luna aprilie se apropie cu pași repezi. Este ocazia ca trei semne astrologice să beneficieze de cele mai bune energii pentru a trăi o săptămână frumoasă. Află ce personaje sunt cele mai norocoase între 30 martie și 5 aprilie 2023.

Conteúdo

Departe de primele zile de primăvară, soarele revine pentru a-și răspândi vibrațiile bune peste capetele noastre. Pe măsură ce strălucește, ne invită să luăm mai multe pauze recreative pentru a ne reconecta cu natura și a ne distra mai mult. Pe cer: aceeași observație. Între 30 martie și 5 aprilie, planetele ne oferă un interludiu blând. Este o perioadă bună pentru a trăi alături de astre, cu energii frumoase care ne promit întâlniri tandre și momente de bucurie. După o lună martie sub o mare tensiune, este un aprilie mai liniștit pe care îl vedem apărând aici. Aduce cu el o nevoie de a încetini și de a lăsa magia să se întâmple. Norocul este mai prezent ca niciodată. Este o oportunitate pentru anumite semne zodiacale de a adulmeca bunătățile și de a profita de avantajele care li se prezintă. Iată previziunile astrologului Jean-Yves Espié cu, la finalul zilei, clasamentul celor mai avantajate semne pentru această săptămână.

Horoscopul pentru prima săptămână din aprilie 2023

Există un fel de revenire la calm. În plin sezon aniversar al Berbecului, trei planete majore și doi asteroizi sunt invitați în constelația primului semn zodiacal. Soarele, Jupiter și Mercur combină energia, norocul și comunicarea pentru a ne ajuta să ne înnoim ideile. Este vorba de a miza pe originalitatea noastră pentru a reuși să ieșim în evidență și să ne impunem. Astrele ne invită să dăm dovadă de inițiativă, să îndrăznim să spunem ceea ce ne trece prin cap pentru a da naștere unor proiecte inspirate și chiar îndrăznețe. La rândul lor, Chiron, marele vindecător, și Vesta, gardianul armoniei, ambii în Berbec, ne invită să lucrăm asupra noastră pentru a ne asculta puțin mai mult, pentru a ne pune în discuție „ființa” și a conștientiza astfel numeroasele noastre calități. Nu ne mai ascundem, este timpul să ne emancipăm, să ne eliberăm, să strălucim.

De marți, Mercur își va face bagajele pentru a se alătura lui Venus. De ceva timp, planeta iubirii, a banilor și a distracției se bucură în Taur. Ea ne face să redescoperim plăcerea lucrurilor bune și frumoase și trezește partea cea mai epicureică din noi. Mai mult, zeița frumuseții ne scufundă într-o lume a senzualității și a romantismului. Aliindu-se cu Mercur în Taur și cu Neptun, Venus în Taur ne face să ne lăsăm pradă romantismului. Viața noastră amoroasă, fie că suntem singuri, într-o relație sau la o întâlnire, ia o turnură mai caldă, mai idealistă și mai senină. Este vorba de a învăța să ne iubim, de a ne spune mai ușor ceea ce avem în suflet, de a le dovedi celor pe care îi iubim cât de mult ținem la ei. Pe scurt, sentimentele se dezvăluie treptat. Farmecul, seducția și flirtul își fac loc. Cireașa de pe tort: Mercur și Marte formează o alianță dinamică pentru a vă încuraja să faceți primul pas și pentru a crea o surpriză.

Horoscop: De ce Gemenii sunt cel mai bun semn zodiacal în această săptămână

De multe ori ne bucurăm de întrebarea: „Care este cel mai bun semn zodiacal?”. Deși ni se reamintește constant că toată lumea are bune și rele și că suntem cu toții egali (asta e mica noastră latură diplomată de Balanță), trebuie să recunoaștem că, în zilele următoare, Gemenii își apără locul pe podium. Dacă îl știm optimist, vesel și mereu bine dispus, s-ar părea că aura de fată pop-pom a zodiei seamănă un vânt proaspăt în jurul lui. Pe bună dreptate, astrologul Jean-Yves Espié explică faptul că trecerea lui Mercur și a lui Jupiter în sectorul său social și profesional „îi aduce fluiditate oratorică și îi clarifică ideile. Cu alte cuvinte, Gemenii își stabilește poziția și se face indispensabil. Ideile sale sunt energice. El găsește cuvintele potrivite pentru a se face auzit, aduce soluții. Totul cu un zâmbet. „În același timp, impulsul dat de planeta norocului vă oferă siguranța binevoitoare a celor care reușesc.

În următoarele zile, Gemenii se îndreaptă direct spre succes. Mintea sa strategică și originalitatea sa îi permit să anticipeze următoarele mișcări pentru a avansa în direcția care îl va mulțumi. Investește în proiecte care îi sunt aproape de suflet, reușește să își facă eforturile să dea roade și se simte bine înconjurat. Pe lângă sprijinul astrelor, se poate baza pe ajutorul celor apropiați care îl urmează în toate aventurile sale. „Acesta este momentul potrivit pentru a avea încredere în tine și pentru a pune în aplicare ceea ce este bun pentru tine”, promite Jean-Yves Espié. Tot ce trebuie să facă este să-și urmeze instinctul pentru a lua direcția corectă. Avem încredere în el, îl ascultăm și îl întrebăm. Trei detalii care cu siguranță îl vor motiva să atingă stelele, luna și poate chiar și câțiva asteroizi. Da, îi place să facă din ce în ce mai mult și să concureze. Atenție la cine se află în fața lui, pentru că pare de neoprit! Această atmosferă plină de inspirație îi pune un zâmbet pe față. De asemenea, te poți aștepta să te distrezi de minune alături de cei dragi datorită bunei tale dispoziții contagioase.

Horoscop: Aprilie promite să fie o lună plină de inspirație pentru acest semn zodiacal

Astrologul avertizează de la bun început: „Astfel de perioade frumoase apar rar. Are dexteritate, dorință și farmec. Este norocos și are o relație bună cu lumea din jurul său. Pentru Leu, toate planetele par să fie aliniate perfect. Energiile creative și inspiratoare îl invită să se bucure. Nu există nicio îndoială: trebuie să profite din plin de ele. Dar cum? De ce?” Această săptămână se prezintă sub auspicii bune, aveți niște atuuri frumoase de jucat pe plan relațional”, subliniază Jean-Yves Espié. Cel mai regal dintre semnele astrologice își vede afirmată poziția de lider. Oamenii vin să-l caute, îl cheamă, îi cer sfaturi. „Fără să se pună problema de a vă îndepărta de cercul dumneavoastră, nu vă temeți să fiți solicitați de oameni noi. Oferiți cu generozitate din timpul și dragostea voastră.

Pe partea de inimă, Leul rimează cu noroc și fericire. Dacă este singur, nu va ezita să facă primul pas pentru a descoperi persoana care i-a atras atenția. Prima întâlnire, schimb de priviri pline de dorință, zâmbet. Sentimentul trece instinctiv. Trebuie spus că pisoiul cosmic are o singură dorință: să-și lase inima să vorbească și să-și asculte toate dorințele. El plonjează în pasiune fără să fie nevoit să-și pună prea multe întrebări. În cuplu, atmosfera este la fel de fermecătoare. Poate că nu se spune suficient, dar Leul este un mare romantic care știe să dea dovadă de multă generozitate cu partenerul său. Tocmai această față este cea pe care decide să o dezvăluie în acest moment. Este timpul pentru cuvinte dulci, surprize și aventură. Punem pariu că regele cosmosului are deja o mică idee pentru o nouă escapadă pe care să o propună sufletului său pereche. Rămâne de văzut dacă aceasta va lua forma unei nopți luxoase într-un castel sau a unei cine la lumina lumânărilor urmată de o plimbare la lumina lunii…

Horoscop: astrele au pregătit surprize frumoase pentru acest semn astrologic

Noutatea, ineditul, surpriza. Aceasta nu este chiar pe placul micului nostru drag Taur, care preferă rutina și faptul de a ști că totul este ordonat și organizat. Da, este un semn de Pământ pragmatic și totuși… Dacă romancierul Pierre Lemaitre scria că „Lucrurile cele mai așteptate se întâmplă adesea prin surprindere”, se pare că aceste câteva cuvinte rezonează în universul Taurului. Pe bună dreptate, prima săptămână din aprilie îl invită să iasă din tipare. Adio rutină zilnică și program perfect ordonat: Uranus, planeta noutății și a neprevăzutului, vine să vă bulverseze planurile. Iar dacă simți că se apropie un atac de anxietate, preferăm să te avertizăm de pe acum: din această reînnoire nu poate ieși decât bine.

Taurul este protejat de ceruri în această săptămână, cu prezența mai mult decât pozitivă a lui Venus pe cerul său. Planeta sa favorită oferă amestecul perfect de farmec și noroc pentru a te ajuta să bați la ușa potrivită. Oportunitățile se înmulțesc, la fel și coincidențele fericite. Aceasta este o oportunitate pentru el de a face înțelegeri care se vor solda cu succes. Mai mult, începând de marți, Mercur, planeta comunicării și a intelectului, se adaugă la ecuație pentru a-l ajuta să negocieze mai bine, să se vândă mai bine și chiar să pună cuvinte pe toate sentimentele sale. Dacă săptămâna se anunță a fi deosebit de benefică pe plan profesional – acordurile sunt pecetluite și negocierile sunt puternice -, ea va fi benefică și pe plan sentimental. Dacă ești singur, o întâlnire epică va avea loc mai repede decât crezi. Taurul are tot ce are de câștigat dacă se lasă prins în jocul iubirii și al întâmplării.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.