Início » ȘTIRI » În martie începe o perioadă nefastă pentru aceste semne zodiacale – la ce să te aștepți?

În martie începe o perioadă nefastă pentru aceste semne zodiacale – la ce să te aștepți?

În timp ce luna martie pare a fi o perioadă de reînnoire pentru multe semne zodiacale, Saturn în Pești nu este cel mai favorabil pentru altele. Haideți să descoperim semnele al căror martie ar putea fi orice altceva decât o călătorie sănătoasă.

Conteúdo

Viața noastră de zi cu zi este influențată de diverși factori și parametri inerenți personalității noastre, dar care depind și de impactul astrelor. Intrarea lui Saturn în Pești în cursul lunii martie ar putea aduce o anumită schimbare în viața noastră. În centrul acestei mișcări, 3 semne zodiacale vor fi, din păcate, afectate de o influență astrală care nu va încânta. Din fericire, resorturile lunii lor depind exclusiv de influențele planetare! Ei vor trebui să se bazeze pe forțele proprii pentru a contracara provocările cu care se vor confrunta. Aceasta este singura modalitate de a supraviețui acestei luni complicate.

În martie începe o perioadă negativă pentru aceste trei semne zodiacale

Rac

Ce putem spune despre semnele zodiacale emoționale decât că parcursul lunii lor va depinde în principal de modul în care își stăpânesc sensibilitatea. Ele pot fi picătura care sparge paharul. În unele cazuri, poate fi factorul declanșator al unei situații dificile care poate scăpa de sub control.
Autocontrolul este, așadar, calitatea decisivă a unui martie aparent ostil! Dar cuvântul cheie aici este „pare”. Deși săptămânile următoare nu le sunt favorabile, nu este nevoie să facă scandal din această cauză, dacă știu să se autocontroleze. În plus, există întotdeauna loc de manevră și modalități de a întoarce lucrurile. Prin urmare, simțul lor de observație și o anumită calitate a răbdării sunt mai necesare ca niciodată. Cu o astfel de postură, își vor da seama că ostilitatea nu a fost decât superficială. Și chiar dacă este în mod legitim amenințătoare, este posibil să se evite sentimentul neplăcut de neputință.

În orice caz, nu putem decât să-i sfătuim să devină conștienți de reacțiile lor impulsive pentru a-și manevra mai bine viața de zi cu zi. În acest fel, ei pot acționa în conformitate cu situațiile existente și cu propriile aspirații și condiții. Toate aceste lucruri sunt valabile și în contextul amoros, căci, în condițiile în care Venus și Pluton se ciocnesc, relația lor amoroasă se poate transforma într-un adevărat joc al răbdării… Și aici, stăpânire, stăpânire și iar stăpânire…

Săgetător

Dacă ni se spune că prima lună de primăvară va fi deosebit de nefastă pentru Săgetători, s-ar putea să cedăm stereotipurilor și să ne întrebăm: „Oare lipsa de aventuri sau prea multe aventuri le va sabota luna? Răspunsul este, probabil, undeva între un da și un nu.

Pe de o parte, nu va exista un eveniment anume care să le strice spiritul liber și aventuros. Pe de altă parte, probabil că anturajul lor va fi cel care se va ocupa de asta din cauza unor ciocniri. Iar aceste altercații i-ar putea împiedica pe nativii Săgetător să savureze tot ceea ce îi animă și tot ceea ce îi emoționează. Nu vor putea ieși să descopere noi experiențe, să cunoască oameni noi sau să vadă locuri noi fără să aibă liniște sufletească. Vor dori să salveze mai întâi mobila, să își protejeze viața socială înainte de a „lua drumul mării”.

Pentru că este posibil să fi uitat cum să relaționeze cu cei dragi, aceștia ar putea ajunge să le reproșeze acest lucru. Prietenii, rudele și chiar colegii se resimt de lipsa lor de considerație. Ei sunt văzuți ca fiind prea egoiști, prea distanți sau chiar prea liberi. Pot ajunge chiar să fie îndepărtați de ei și transformați în proscriși. Iar acesta este ultimul lucru pe care un Săgetător ar vrea să îl sufere! Pentru a preveni acest lucru, la care contribuie Saturn în Pești, ar trebui să se evite să fie un Săgetător care exagerează cu propria natură. Pentru că da, deși este important să fii rezonabil de egoist, distant și liber, trebuie să te asiguri că cuvântul „prea mult” nu precede trăsăturile lor dominante de caracter. Totul este o chestiune de echilibru…

Vărsător

În ceea ce-i privește pe reprezentanții semnului Vărsătorului și cum va fi viața lor de zi cu zi, guvernată de tranzitul lui Saturn în Pești, lucrurile par complicate. Individul original din Vărsător va purta un război împotriva celui mai dificil dintre adversarii săi, care nu este altul decât el însuși. Tocmai din acest motiv, martie este poate luna care va părea cea mai dureroasă dintre toate.

Măcinat de regrete legate de trecut, îi poate fi greu să își croiască drum în ceea ce și-a dorit întotdeauna să realizeze. Poate fi dificil pentru ei să se îndrepte spre atingerea obiectivelor sau să aprecieze pe deplin momentul prezent și momentele de lejeritate. Având în vedere frământările lor, nu poate fi exclusă o despărțire de o persoană iubită, ceea ce face ca viața de zi cu zi să fie și mai greu de suportat. Dacă nu-și permit răgazul de a se împăca cu ei înșiși, reproșurile pe care le-au tăcut vor ieși la iveală cu năduf… Paradoxal, această reacție dureroasă se poate dovedi a fi un declanșator eliberator care anunță o vindecare salvatoare pentru suflet și minte.

Desigur, aceste reproșuri dureroase pentru cel care plătește prețul nu sunt de aplaudat! Cu toate acestea, Vărsătorii se pot consola cu faptul că această explozie este inevitabilă, pentru că, dacă te reții prea mult, vei lăsa rațiunea în urmă. Din fericire, episoadele dureroase vor face loc unei reconcilieri cu persoanele implicate în durerea lor, ceea ce le va aduce zâmbetul pe buze. Și chiar dacă relațiile lor se destramă, e timpul să se împace cu ei înșiși și să se ridice din nou! Încet, dar sigur.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.