Inspirația de Luni (21)

De când am născut, mi-am pus visurile “on hold”
14 mai 2019
Inspirația de Luni (22)
27 mai 2019

Rubrica Inspirația de Luni vine ca o gură de aer proaspăt exact în momentul în care simți că te sufoci. Știu că ziua de luni e mai tristă, pentru că vine chiar după sfârșitul de săptămână când ne distrăm și ne petrecem timpul cum vrem, în compania oamenilor dragi nouă. Eu vă propun, însă, să o facem ziua în care avem șansa de a schimba ceea ce nu ne place și de a fi primul pas către viața la care visăm. Pentru un plus de motivație și inspirație, voi aduna câte trei citate, care sper să vă ajute.

Fie ca ziua de Luni să vă aducă noi începuturi în domeniile în care vă doriți!

Astăzi ne luăm doza de inspirație de la ROBIN SHARMA care este un scriitor renumit, ghid spiritual, motivator și speaker pe teme, precum: dezvoltare personală, productivitate, spiritualitate și leadership. Cărțile lui cele mai cunoscute sunt: “Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” și “ 5 AM Club”.

1.”Să devii legendar nu este niciodată ușor. Dar aș prefera acea călătorie în ciuda suferinței de a fi blocat în obișnuitul la care atât de mulți oameni potențial eroici trebuie să facă față zilnic.Robin Sharma

2.”Limitarea este o mentalitate pe care mulți o practică zilnic până când arată ca o realitate.Robin Sharma

3.”Fiecare dimineață devreme este o pagină a poveștii care devine moștenirea ta. Fiecare nou răsărit este o nouă șansă de a vă dezlănțui strălucirea, de a vă dezvălui potența și de a juca în marile ligi de rezultate remarcabile.” Robin Sharma

Pentru mine, Robin Sharma are o “aură” aparte, are un farmec special și transmite emoție atunci când vorbește încât mă simt “hipnotizată”. Este extraordinar parcursul lui până acum și faptul că a ajuns să influențeze milioane de vieți. Îmi place mult că pune accentul pe compasiune, iubire de sine și de semeni, pe a fi în serviciu altora, pe cunoașterea sufletului și pe a avea momente de respiro fără agitația cotidiană, punând bazele succesului prin principii străvechi care încă funcționează și face toate acestea într-un stil caracteristic și special lui.

Vouă ce vă place la Robin Sharma? Ce cărți de ale lui ați citit? Ne auzim în comentarii.

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box