Inspirația de Luni (26)

Cum să faci față așteptărilor versus realitatea care te așteaptă
27 iunie 2019
Mai știm ce sunt emoțiile?
7 iulie 2019

Rubrica Inspirația de Luni vine ca o gură de aer proaspăt exact în momentul în care simți că te sufoci. Știu că ziua de luni e mai tristă, pentru că vine chiar după sfârșitul de săptămână când ne distrăm și ne petrecem timpul cum vrem, în compania oamenilor dragi nouă. Eu vă propun, însă, să o facem ziua în care avem șansa de a schimba ceea ce nu ne place și de a fi primul pas către viața la care visăm. Pentru un plus de motivație și inspirație, voi aduna câte trei citate, care sper să vă ajute.

Fie ca ziua de Luni să vă aducă noi începuturi în domeniile în care vă doriți!

Anthony Robbins este unul dintre cei mai cunoacuți și apreciați life coach din lume, este speaker motivațional, antreprenor de succes, autor de bestseller-uri (“Descoperă forța din tine”, “Putere nelimitată”, “Banii. Stăpânește jocul”, ș.a.), actor, filantrop și susține unele dintre cele mai cunoscute și mărețe seminarii de pe marile scene ale lumii. A lucrat cu nenumărate persoane de succes, precum: Bill Clinton, Serena Williams, Hugh Jackman, Usher și mulți alții.

1.”Vezi tu, în viață, mulți oameni știu ce trebuie să facă, dar puțini oameni chiar fac ceea ce știu. Să știi nu este de ajuns! Trebuie să acționezi.” Tony Robbins

2.”Singurul lucru care te oprește din a obține ceea ce vrei este povestea pe care ți-o tot spui ție însuți.Tony Robbins

3.”Cu cât primești mai multe respingeri, cu atât devii mai bun, cu cât devii mai bun, cu cât înveți mai mult, cu atât ești mai aproape de rezultatele tale…Dacă te poți descurca cu respingerile, vei învăța să obții tot ceea ce îți dorești.” Tony Robbins

Tony este o mare inspirație pentru mine, este unul dintre oamenii care produc o schimbare benefică în această lume și lasă o moștenire care va aduce un impact în viețile a milioane de persoane din generațiile viitoare.

Cel mai important lucru pe care eu l-am învățat de la el, este că mai întâi trebuie să oferi, să fii în slujba altora, să ajuți și abia apoi vei primi și tu, la rândul tău.

Sunt curioasă: pe tine ce te inspiră la Tony Robbins? Ce ai învățat de la el și cum ți-a influențat viața?

Sursa foto titlu: Unsplash

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box