Inspirația de Luni

Mai știm ce sunt emoțiile?
7 iulie 2019
Inspirația de Luni (28)
16 iulie 2019

Rubrica Inspirația de Luni vine ca o gură de aer proaspăt exact în momentul în care simți că te sufoci. Știu că ziua de luni e mai tristă, pentru că vine chiar după sfârșitul de săptămână când ne distrăm și ne petrecem timpul cum vrem, în compania oamenilor dragi nouă. Eu vă propun, însă, să o facem ziua în care avem șansa de a schimba ceea ce nu ne place și de a fi primul pas către viața la care visăm. Pentru un plus de motivație și inspirație, voi aduna câte trei citate, care sper să vă ajute.

Fie ca ziua de Luni să vă aducă noi începuturi în domeniile în care vă doriți!

Jay Shetty este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri din lume. Videoclipurile, podcastul și toate cunoștințele pe care le-a împărtășit de-a lungul timpului au devenit virale. Jay este speaker motivațional, povestitor și fost călugăr. Toată înțelepciunea lui se trage din învățăturile primite în anii în care a fost călugăr și a încercat să înțeleagă care e sensul vieții și de ce viața merită trăită.

1.”Indiferent cât de bogat, talentat sau educat crezi că ești, modul în care tratezi oamenii spune totul despre tine.” Jay Shetty

2.” Un prieten cel mai bun este acela care te iubește atunci când tu uiți să te iubești pe tine.Jay Shetty

3.”Nu vei reuși să îți controlezi restul vieții într-o singură zi. Nu te stresa. Controlează ziua. Adu-ți aminte de asta zilnic.” Jay Shetty

Eu recunosc că am o afinitate pentru el, îmi plac mult și sfaturile legate de relație pe care le oferă (are o iubită adorabilă) și îmi place calmul și energia pe care le transmite atunci când vorbește.

Voi îl urmăriți pe Jay Shetty? Ce citat de al lui v-a rămas în minte?❤️

Sursa foto titlu: Unsplash

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box