Inspirația de Luni (30)

Nimeni niciodată nu îți va spune cât de greu este să fii veșnic pozitiv
6 august 2019
Povestea unui nou proiect
17 august 2019

Rubrica Inspirația de Luni vine ca o gură de aer proaspăt exact în momentul în care simți că te sufoci. Știu că ziua de luni e mai tristă, pentru că vine chiar după sfârșitul de săptămână când ne distrăm și ne petrecem timpul cum vrem, în compania oamenilor dragi nouă. Eu vă propun, însă, să o facem ziua în care avem șansa de a schimba ceea ce nu ne place și de a fi primul pas către viața la care visăm. Pentru un plus de motivație și inspirație, voi aduna câte trei citate, care sper să vă ajute.

Fie ca ziua de Luni să vă aducă noi începuturi în domeniile în care vă doriți!

PRINCE EA, pe numele lui real Richard Williams, este un creator de film, artist de cuvinte rostite, artist hip-hop, activist și poet. Acesta a început și a popularizat mișcarea “Fă S.M.A.R.T să fie cool”, care avea ca valori inteligența, unitatea și gândirea liberă în cultură și muzica hip-hop. Din 2014, Prince Ea s-a axat pe crearea de conținut și videoclipuri motivaționale și inspiraționale, abordând teme, precum: mediul înconjurător, rasă, spiritualitate și educație și echilibru muncă-viață personală.

1.”Stăm acasă pe calculatoarele noastre măsurând valoarea de sine în funcție de urmăritori și aprecieri. Ignorând pe cei care ne iubesc cu adevărat.” PRINCE EA

2.”Tot ce se întâmplă te ajută să crești, chiar dacă este greu să vezi asta în acest moment.PRINCE EA

3.”Oamenii nu aleg visele, visele îi aleg pe ei. Așa că, întrebarea la care vreau să ajung este, tu ai curajul să prinzi visul care te-a ales pe tine?PRINCE EA

Îmi place Prince Ea pentru cât de autentic este, pentru temele despre care alege să vorbească, pentru curajul extraordinar de care dă dovadă. Videoclipurile create de el au avut milioane de vizualizări pe Youtube și a devenit cunoscut și admirat în lumea largă.

Despre Prince Ea puteți vedea mai multe aici.

Vouă cum vi se pare acest artist unic prin subiectele pe care le abordează în videoclipurile lui?

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit "Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021".
Holler Box