Inspirația de Luni (31)- Citate Michelle Obama

Povestea unui nou proiect
17 august 2019
Lecții dintr-un business eșuat
22 august 2019

Rubrica Inspirația de Luni vine ca o gură de aer proaspăt exact în momentul în care simți că te sufoci. Știu că ziua de luni e mai tristă, pentru că vine chiar după sfârșitul de săptămână când ne distrăm și ne petrecem timpul cum vrem, în compania oamenilor dragi nouă. Eu vă propun, însă, să o facem ziua în care avem șansa de a schimba ceea ce nu ne place și de a fi primul pas către viața la care visăm. Pentru un plus de motivație și inspirație, voi aduna câte trei citate, care sper să vă ajute.

Fie ca ziua de Luni să vă aducă noi începuturi în domeniile în care vă doriți!

Astăzi am ales să mă inspir de la un model de urmat, de la o femeie puternică, frumoasă și specială, o femeie care a inspirat și încă inspiră milioane de femei, care are a ajuns de la o femeie simplă la Prima Doamnă a Americii: Michelle LaVaughn Robinson Obama.

Michelle a fost Prima Doamnă a Americii în perioada 2009-2017, cât soțul său, Barack Obama a fost Președinte al Statelor Unite. Michelle este avocată, scriitoare și administrator de universitate. Cartea ei “Becoming” s-a vândut în 1,2 milioane de exemplare doar în prima săptămână de la apariție. Cred că acest lucru denotă cât de mult inspiră prin alegerile, convingerile și valorile ei, prin faptul că este un amalgam de candoare, curaj, înțelepciune și iubire de semeni.

1.”Eșecul este un sentiment cu mult înainte de a deveni cu adevărat un rezultat. Este vulnerabilitate care se multiplică cu neîncrederea în sine și apoi este escaladată, deseori în mod deliberat, de frică.” Michelle Obama

2.”Dacă nu ieși acolo să te definești tu, vei fi definit rapid și inexact de alții.” Michelle Obama

3.”Chiar atunci când nu e frumoasă sau perfectă. Chiar dacă e mai reală decât ai vrea să fie. Povestea ta este ceea ce ai, ceea ce mereu vei avea. Este ceva ce îți aparține.” Michelle Obama

Pe voi cum vă inspiră această minunată doamnă? Și dacă ați citit cartea “Becoming”, ce părere aveți despre ea?🤩

Sursa foto: Facebook

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box