Interviu cu inspirație (15) – Simina Ilie (Antonicelli Media)

Diferența dintre pasiune și scopul vieții tale (în eng. purpose)
15 mai 2020
gandeste pozitiv, interviu daniela irimia, femeia independenta, oanabi, interviu cu inspiratie,
Interviu cu inspirație (16) – Daniela Irimia
21 mai 2020
interviu, Antonicelli Media,

Simina Ilie este prietena mea din copilărie, o femeie puternică, încrezătoare și ambițioasă, creativă și deosebit de frumoasă. Amândouă am pornit pe drumuri diferite, dar acest lucru nu ne-a oprit din a rămâne apropiate.

Am vrut să am acest interviu cu ea, pentru că sunt mândră de evoluția ei, pentru că am văzut cum schimbarea mindsetului și faptul că a avut lângă ea persoanele potrivite care erau și ele în plin proces de creștere, au ajutat-o să devină o persoană expansivă, o forță care merge pe calea visurilor ei.

Dacă ești una dintre persoanele care crede că, crescând la țară, ești automat menit să calci pe urmele părinților sau a cunoscuților tăi, fără să ai propriile tale visuri îndrăznețe, te avertizez că acest interviu te va inspira și îți va schimba părerea. Cu toții avem niște daruri speciale și niște visuri care merită sacrificii, dar pe care le putem împlini. ENJOY!

  • Cine este Simina de acum?

O întrebare la care răspund cu plăcere. Simina de astăzi este o femeie stăpână pe ea și știe că orice își propune, poate să realizeze. Sunt apuse de mult vremurile în care lăsa frica să-i controleze fiecare pas: frica de un faliment, de un eșec. Acum în orice eșec încerc să văd o posibilitate, privesc partea pozitivă și merg mai departe.

  • Ce i-ai spune Siminei de la 20 de ani?

Pot spune că nu regret nimic din ce am făcut la 20 de ani. Era ceea ce-mi doream la acel moment: aveam deja un job, mă întrețineam singură, mă distram, aveam timp de toate, însă mi-ar fi plăcut să fiu mult mai ambițioasă. Să îmi doresc mai multe de la viață, să nu mă mulțumesc cu puțin. Da, asta mi-aș spune: „Simina, fii mai ambițioasă, știu că poți!”

  • Care a fost punctul de cotitură care te-a determinat să faci schimbarea de la a fi ospătar la a fi antreprenoare? Ce lecții ai învățat care te-au adus aici?

Mi-am luat viața în propriile mâini încă de la vârsta de 17 ani și consider că toate experiențele prin care am trecut m-au adus aici, însă trebuie să mărturisesc că am avut norocul să întâlnesc persoana potrivită la momentul potrivit. Treceam printr-o perioadă dificilă în care îmi doream o schimbare, nu eram mulțumită de ceea ce făceam, nu mă făcea fericită și am decis să schimb ceea ce nu mă făcea fericită: jobul. Atunci a apărut Nicola, partenerul meu, care ușor-ușor mi-a deschis porțile către noi orizonturi și cel mai important: A AVUT ÎNCREDERE ÎN MINE! Am învățat că nu poți face același lucru zilnic sperând la rezultate diferite. Trebuie să ieși din zona de confort și să riști, ca să obții ceea ce îți dorești.

  • Crezi că este posibil ca oricine să își schimbe statutul? De ce ai nevoie pentru a face saltul?

Eu consider că limitele ni le impunem noi. Dacă mă întrebai asta acum câțiva ani de zile, îți răspundeam că nu oricine o poate face, asta pentru că eu nu aveam suficientă încredere în mine sau nici nu voiam să încerc, de teamă că n-am să reușesc. Ori nu aveam destule exemple în jurul meu care să mă impulsioneze. Cunoști vorba aia: „Ești media celor 5 oameni care te înconjoară.”? Sunt total de acord cu această afirmație! Ai nevoie doar să îți schimbi modul de-a gândi, să crezi în tine și, bineînțeles, de oameni care te vor susține în această „călătorie” în care practic te descoperi pe tine însuți și îți dai seama că ești în stare de lucruri minunate. Niciodată să nu te îndoiești de forțele tale!

  • Ce simți că îți lipsește în acest moment pentru a fi pe deplin împlinită?

Sincer, nu știu dacă îmi lipsește ceva. Eu mă simt împlinită. Este o stare de spirit. Faptul că am libertatea să muncesc de oriunde, să nu am niciun șef, să-mi organizez singură orele de muncă și vacanțele, asta mă face mai mult decât împlinită. Fac ceea ce iubesc să fac, asta îmi doream pentru a fi împlinită. Să nu privesc munca că pe o muncă, ci ca pe o joacă, ca pe un lucru care mă relaxează.

  • Ce face un Social Media Manager și cum ajută o afacere?

Un Social Media Manager (SMM) este mai mult decât o persoană care stă pe net și postează niște poze. Este o persoană sociabilă, creativă, care știe ce înseamnă marketingul online și poate vedea lucrurile într-o perspectivă diferită. El joacă un rol foarte important pentru o companie: este vocea brandului, are abilități de comunicare, vine mereu cu idei fresh, construiește o comunitate în jurul brandului, ajută la recunoașterea lui și-i oferă vizibilitate. Un Social Media Manager este mereu la zi cu ultimele tendințe și schimbări din lumea digitală și te ajută să ai o prezență online puternică, cu un conținut unic, relevant și constant.

  • Care este misiunea ta si a agenției pentru care ai ales să faci asta?

Misiunea mea și a agenției mele, Antonicelli Media este să fim partenerii de nădejde ai afacerilor mici și mijlocii, fie ele online sau locale, care își doresc să se diferențieze de concurență. Nu ne dorim să fim o agenție externă, ci mai degrabă parte din echipa ta.

  • Cum poate cineva să ia legătura cu tine? Unde te găsește?

Sunt activă pe rețele de socializare. Dă-mi un follow/like și hai să fim prieteni.

Facebook: https://www.facebook.com/siminalaurailie/

Instagram: @siminalaura

WhatsApp: 0743771243

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box