Interviu cu inspiraţie (4)- Agnes Krisztina

Inspirația de Luni (10)
11 februarie 2019
Cum ne influenţează valoarea de sine viaţa?
12 februarie 2019

Agnes Krisztina este antreprenor şi business coach şi este unul dintre membrii fondatori ai proiectului naţional „Operaţiunea de 1000 de mămici libere”. Agnes are o afacere profitabilă în Network Marketing care s-a dezvoltat la nivel mondial şi, este, de asemenea, membru din echipa John Maxwell România.

Întrebarea nr. 1: Ce este Networking Marketingul în accepţiunea ta?

Network marketingul în accepţiunea mea este unealta perfectă pentru toţi cei cu spirit antreprenorial şi fără prea mulţi bani de investit iniţial, este afacerea în care te redescoperi pe tine în primul rând şi îţi dai seama de potenţialul tău nelimitat, afacerea în care prima dată dai timpul tău, energia ta, cunoştintele tale, ca mai apoi să primeşti înzecit înapoi, este acel model simplu de afacere în domeniul distribuţiei produselor în care produse de o calitate superioară ajung de la producător direct la consumator. Network marketingul aparent este o afacere în vânzări, însă ea este de fapt o “fabrică de lideri” în esenţă!

Întrebarea nr. 2: Cum ai ajuns să faci parte dintr-o echipă de Network Marketing?

Sunt omul care îşi dorea mereu să aibă propria sa afacere, să fie propriul său şef şi să îşi organizeze timpul după bunul plac. Idei aveam prea multe, curaj prea puţin şi finanţe deloc, aşa că în urmă cu exact paisprezece ani când mi s-a prezentat pentru prima oară oportunitatea de a deveni partener cu o companie de network marketing, recunosc că neînţelegând, de fapt, despre ce este vorba, am refuzat. Am intrat în roata veveriţei, m-am angajat şi timp de unsprezece ani viaţa mea era la fel ca şi al majorităţii oamenilor, mă trezeam dimineaţa, mă duceam la lucru, seara ajungeam acasă, mă pregăteam pentru ziua următoare şi aşteptam cu nerăbdare weekend-urile şi cele două săptămâni de concediu din an.

Totul s-a schimbat când am devenit mamă pentru prima oară şi am avut din nou timp pentru mine, să îmi aduc aminte de visul meu de a avea propria afacere. Şi în sfârşit am şi încercat acest vis, deschizându-mi o afacere clasică care nu prea era ceea ce îmi doream eu: nu aveam nici mai mulţi bani şi nici mai mult timp decât înainte.

Un moment decisiv a fost şi dimineaţa aceea tristă în care a trebuit să îmi las copilul pentru prima oară pe mâini străine la o creşă, moment în care nu ştiu dacă el sau eu am suferit mai mult, moment în care mi-am promis că acelaşi lucru nu se va întâmpla şi cu al doilea copil şi că voi găsi soluţia ideală de a lucra de acasă, de lângă ei. A venit şi al doilea copil, făcuse deja un an şi eu, ce credeţi, unde eram cu promisiunea mea? Da, tot în acelaşi loc. Deşi le încercasem pe toate: am completat chestionare, am vândut bijuterii, am fost mystery shopper, am lucrat din fetru. Eram ocupată, însă nici una din aceste activităţi nu ne plăteau facturile şi nici ratele la cele cinci bănci.

În secunda în care am renunţat şi am zis: în România nici măcar noţiunea de “job de acasă” nu există, oportunitatea m-a găsit pe mine, online, printr-o altă mamă care deja lucra de acasă, de lângă baieţelul ei şi care mi-a arătat o altă faţă a network marketingului.

Acum ai putea spune că întâmplător am ajuns să fac parte dintr-o echipă de Network Marketing, doar că eu ştiu că nimic nu este întâmplător şi am luat cea mai bună decizie în ziua în care am spus DA şi mi-am ascultat instictul de a-l mai încerca şi pe acesta, deşi iniţial mi-am propus după atâtea eşecuri să nu mai experimentez. Atunci când ne dorim ceva din tot sufletul şi acţionăm în direcţia lui, Universul ni-l va da.

Întrebarea nr. 3: Cum s-a născut ideea de “Operaţiunea de 1000 de mămici libere” şi ce reprezintă acest proiect, mai exact?

Pentru că eram deja trei mame, din domenii diferite, cu trecut total diferit, care lucram de acasă, de lângă copiii noştri şi aveam deja visul nostru împlinit (acela de a avea propria afacere şi a putea fi şi mame full-time în acelaşi timp), acest vis s-a transformat în a ajuta şi alte mame să devină şi ele libere, să arătăm că, DA se poate şi în România să câştigi bine, să ai o afacere prosperă şi să nu fii nevoită să îţi neglijezi o secundă copilul. Noi am avut curajul să ne scriem povestea şi am dorit ca prin proiectul nostru să ajutăm minim 1000 de mămici să devină şi ele libere, pentru că atunci când femeia este fericită şi mama va fi mult mai împlinită. Mia de mămici am depăşit-o cu mult şi deja ne-am propus să ajungem la 1 milion de mămici, pentru că ne dorim o lume schimbată pentru copiii noştri.

Întrebarea nr. 4: După cât timp ai început să câştigi un venit considerabil din această activitate?

În momentul în care mi-am asumat responsabilitatea 100% în tot ce am şi în tot ce mă înconjoară, lucrurile au început să se schimbe de la o zi la alta. În doar 6 luni de zile am reuşit să ajung la venituri de neimaginat la început pentru mine, câştigam din unsprezece ţări ale lumii şi aveam nivelul venitului doar din România de opt ori mai mare decât avusesem salariul la fostul loc de muncă.

Întrebarea nr. 5: Cu ce convingeri sau prejudecăţi te-ai întâlnit în ceea ce priveşte afacerile de Network Marketing?

Network marketingul este înţeles greşit de foarte mulţi. Este industria care a produs cei mai mulţi milionari în ultimii ani, este domeniul viitorului, cel al antreprenoriatului şi afacerea cu cele mai puţine riscuri, investiţie zero şi îl poţi face fără nici un fel de experienţă, diplomă, şcoală sau statut social. Este şansa reală ca oameni obişnuiţi să facă lucruri extraordinare! Prejudecăţi mai există, dar tocmai de asta suntem noi aici, să schimbăm aceste lucruri şi să arătăm măreţia ce îţi poate aduce o asemenea afacere dacă devii un profesionist, bineînţeles cu muncă, energie şi timp, pentru că şi aici sunt absolut necesare acestea; nu te vei culca azi şi trezi milionar mâine fără să fi depus nici un efort.

Întrebarea nr. 6: În ce moment te-ai decis că vrei să fii un lider în această industrie şi care crezi că sunt cele mai importante trei calităţi pe care un lider în Network Marketing ar trebui să le aibă?

La un eveniment pe plan naţional, am decis şi am simţit cu adevărat că sunt la locul potrivit. Nu voi uita data niciodată: era 11 noiembrie 2015, când am cunoscut câteva dintre persoanele cu care colaborez, mama respectivă care îmi arătase iniţial oportunitatea (noi ne ştiam până atunci doar virtual), am cunoscut directorii companiei din România şi, cel mai mare impact l-a avut invitatul special de atunci, un multimilionar, liderul mondial în afacerea noastră, un domn neamţ, Rolf Kipp, care mi-a depăşit orice aşteptare prin simplitatea, sinceritatea şi omenia de care a dat dovadă (şi prin modul în care a rămas şi după ce şi-a mărit averea la peste 80 de milioane de euro, bani câştigaţi doar din aceasta afacere de Network Marketing).

Întrebarea nr. 7: Cât de importantă este dezvoltarea personală pentru a avea succes şi cât de important este să investeşti în educaţia ta?

Ştiţi citatul acela: „Trebuie să fii nebun să crezi că făcând aceleaşi lucruri pe care le-ai făcut şi până acum, vei avea rezultate diferite!”

Exact aşa este, fără dezvoltare personală nu ai cum să reuşeşti în această afacere; de fapt dezvoltarea personală reprezintă 80% din tot, pe lângă cele 20% activităţi specifice pe care le întreprinzi.

Întrebarea nr. 8: Ce sfaturi ai da unei persoane aflate la început de drum în acest domeniu?

Să înveţe să viseze, să se lase învăţată şi ghidată de cei care sunt deja acolo unde doreşte să ajungă şi să nu se lase până nu reuşeşte tot ceea ce îşi propune!

Întrebarea nr. 9: Ce limite ţi-ai depăşit de când eşti networker? Crezi că orice persoană ar putea avea o astfel de afacere?

Mă uit cu binoclul la persoana care eram şi cea care am devenit astăzi. Dintr-o fire timidă, retrasă, copilul ideal şi angajatul perfect, mi-am găsit forţa de a-mi depăşi toate fricile, de a îmi face din copii motivaţia DE CE şi nu scuza DE CE să NU fac ca lucrurile să se întâmple. Mi-am găsit puterea de a coordona o echipă cu sute de persoane şi de a fi acea femeie de succes care este propriul ei şef, îşi face singură programul şi continuă să devină cu cel puţin 1% mai bună mâine decât a fost astăzi. ?

Întrebarea nr. 10: Care este motivaţia ta pentru tot ceea ce faci şi care crezi că este secretul succesului tău?

Motivaţia mea supremă sunt copiii mei, vreau lor să le ofer, în primul rând, o viaţă fără griji, o viaţă în care să cunoască valorile adevărate şi să nu fie constrânşi de nimic şi de nimeni. Doresc să schimb lumea din jurul meu şi să inspir cât mai multe femei să devină cea mai bună versiune a lor, ajutând şi alte persoane din jurul lor, dar, în primul rând, ajutându-se pe ele, pentru că fără doar şi poate atunci când femeia este fericită şi mama va fi mult mai împlinită. O lume liberă cu zâmbete şi voie bună îmi doresc pentru copiii noştri!

Ţi-a plăcut acest interviu? Distribuie să îl vadă şi prietenii tăi. 🙂

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box