Início » ȘTIRI » Logic Challenge: Testează-ți IQ-ul și găsește codul în 60 de secunde!

Logic Challenge: Testează-ți IQ-ul și găsește codul în 60 de secunde!

Testele de logică și de gândire sunt foarte populare, deoarece stimulează gândirea creativă și permit jucătorilor să își îmbunătățească abilitățile analitice.

Puzzle-ul de astăzi este o invitație la testarea logicii și a abilităților de gândire. Trebuie să găsești un cod de 3 cifre dintr-o imagine care are 5 combinații greșite și indicii. Veți observa rapid că testul este destul de dificil, deoarece indiciile nu sunt foarte clare.

Jocurile de acest tip sunt foarte populare pe rețelele de socializare, deoarece sunt distractive și oferă participanților posibilitatea de a-și dezvolta simțul deducerii.

Astăzi, vă propunem o provocare foarte interesantă: găsiți codul. Analizând cu atenție imaginea, care prezintă 5 combinații greșite, dar oferă indicii, este posibil să puteți găsi soluția corectă și să rezolvați acest puzzle. Așadar, sunteți pregătiți pentru această provocare?

© Oanabi

 

Reguli pentru rezolvarea testului IQ

Provocarea constă în găsirea codului corect din 3 cifre. Pentru a face acest lucru, trebuie să observați și să vă concentrați. Primul pas este să găsești numerele corecte, completând căsuța goală cu numere de la 0 la 9.

După ce ai făcut acest lucru, trebuie să compari numerele cu cele afișate pe imagine. Pentru a face acest lucru, punctele colorate sunt plasate după fiecare combinație de 3 numere.

  • Un punct negru înseamnă că unul dintre numere nu este prezent.
  • Un punct galben înseamnă că unul dintre numere este prezent, dar nu se află în caseta corectă.
  • Un punct verde înseamnă că unul dintre numere este prezent în caseta din dreapta.

Această provocare este de un nivel dificil, după cum arată cursorul de dificultate din imagine. Prin urmare, trebuie să observați cu atenție fiecare punct colorat și să înțelegeți semnificația acestuia pentru a găsi codul corect de 3 cifre și a trece proba.

Vă rugăm să rețineți! Punctele colorate nu sunt așezate în ordine. Aveți 60 de secunde pentru a găsi codul sau pentru a finaliza provocarea. Nu uitați că timpul este limitat!

Găsirea codului pentru puzzle-ul zilei poate fi o provocare, dar asta face parte din frumusețea acestei activități. Uneori poate fi dificil să găsești soluția, dar dacă lucrezi cu mintea ta logică și îți acorzi timp să te gândești la fiecare pas, vei ajunge la o soluție satisfăcătoare.

Este important să vă antrenați creierul pentru a putea rezolva probleme mai complexe și mai dificile. Antrenându-vă mintea logică, veți putea să analizați informațiile mai rapid și mai ușor.

De asemenea, veți putea să identificați erorile și să vă îmbunătățiți capacitatea de a găsi soluții creative la provocări. Rezolvând puzzle-urile zilei, veți putea să vă folosiți la maximum mintea logică.

Aflați cum, făcând clic pe „Următorul” mai jos.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.