Início » ȘTIRI » Luna aprilie 2023 va fi INCREDIBILĂ pentru aceste 3 semne astrologice

Luna aprilie 2023 va fi INCREDIBILĂ pentru aceste 3 semne astrologice

Conteúdo

Martie 2023 se desparte și nu fără un titlu onorific, deoarece a fost cea mai importantă lună astrologică a anului de până acum. Dar aprilie este deja aici și are în mână mai multe evenimente astrologice care vor face mare vâlvă! Îți explicăm ce se va întâmpla pe cer în cursul lunii viitoare și care sunt cele 3 semne astrologice care vor avea cel mai mult de câștigat! Află toate acestea și multe altele aici!

Astro: Cum se va desfășura luna aprilie 2023 din punct de vedere astrologic?

Aprilie 2023 nu va fi o lună liniștită din punct de vedere astrologic. Dar vei avea alte luni în care să-ți odihnești sufletul cosmic, pentru că cerul nu te întreabă când ar trebui să acționeze pentru a-ți revoluționa viața!
În primul rând, luna care urmează va fi marcată de revenirea lui Mercur retrograd, pe 21 aprilie 2023, care promite să aducă o doză suplimentară de neînțelegere în viața noastră. Pe de altă parte, se deschide sezonul eclipselor din anul în curs cu o eclipsă de Soare în timpul Lunii Noi în Berbec de joi, 20. Așadar, intensitatea va urca non-stop de acum înainte! Sunteți pregătiți?

Horoscop: Ce semne zodiacale vor fi la înălțime în aprilie 2023?

Trei semne zodiacale vor stârni gelozia în zodiac, deoarece vor fi binecuvântate de astre. Acestea vor avea mari șanse ca totul să le meargă bine în aprilie 2023. Vrei să știi dacă al tău este unul dintre cele norocoase?

Berbec

Constelația ta a fost ocupată o lună bună, și asta pentru că Jupiter s-a mutat și a traversat toate stelele care trec prin semnul tău în ultima vreme. Vestea bună este că 11 aprilie, cea mai norocoasă zi din anul 2023, va fi benefică pentru toate semnele zodiacale, dar mai ales pentru tine! De ce? Să nu uităm că această conjuncție dintre Soare și Jupiter se află în zona ta astrală, așa că așteaptă-te să se întâmple lucruri extraordinare în viața ta!

Taur

Sezonul tău astrologic începe pe 20 aprilie 2023, iar acesta este un motiv pentru tine să fii super fericită. Energia cosmică te va însoți și, culmea, o va face în același timp cu Luna Nouă în Berbec și cu eclipsa de Soare care o însoțește. Așteaptă-te să trăiești toate aceste momente cu mare fericire, deoarece un eveniment fericit va bate la ușa ta. Fiți pregătiți!

Pești

Planeta Saturn, aflată în semnul tău, va fi în aspect pozitiv cu Luna Nouă în Berbec pe 20 aprilie 2023. Acest lucru înseamnă că un câștig financiar va bate la ușa ta. Abundența va fi la îndemână în această lună și vă veți bucura de luxul pe care vi-l oferă viața. Folosește-ți simțurile pentru a aprecia toată această fericire. Conducătorul tău planetar, Neptun conectat în mod benefic cu Pluton, te va ajuta să folosești această nouă putere cu înțelepciune!

În aprilie 2023, cea mai norocoasă zi a anului va intra în viața noastră

Este ziua în care cele mai strălucitoare două stele din galaxie se întâlnesc la același grad, în aceeași constelație, Berbecul. Se știe că acest aspect este cunoscut pentru a aduce noroc, dar și pentru a ne extinde conștiința. Prin urmare, pe 11 aprilie 2023, data la care are loc această conjuncție rară, fiți atenți și vigilenți. În această zi, asigurați-vă că însoțiți energia benefică a planetelor prin implicarea într-o activitate pe care vă place să o faceți și care vă înalță mintea, sufletul și corpul și fiți gata să primiți fericirea.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.