Início » ȘTIRI » Luna în descreștere din martie 2023 va aduce probleme serioase pentru aceste semne zodiacale

Luna în descreștere din martie 2023 va aduce probleme serioase pentru aceste semne zodiacale

După frenezia Lunii pline, timpul pentru meditație și reflecție va fi la ordinea zilei. Cauza? Apariția Lunii în descreștere, între 15 și 20 martie 2023. Într-adevăr, prezența Săgetătorului vă va face să simțiți un gol care vă va împinge să vă faceți un bilanț al acțiunilor și să vă regândiți viața. O situație care va împinge trei semne zodiacale să facă ordine în viața lor. Așa vrea universul să le avertizeze: următoarele zile vor fi grele, dar această limpezire va fi de scurtă durată… Urcușul va veni curând! Așadar, care sunt cele trei semne zodiacale afectate de energia Lunii în descreștere din martie? Haideți să aflăm, fără să mai lungim vorba!

Conteúdo

După ploaie vine vremea bună! Aceasta este promisiunea universului, dar până atunci… va trebui să treci prin câteva încercări pentru a putea aprecia momentul prezent. Luna în descreștere va pune la încercare trei semne zodiacale între 15 și 20 martie. Acestea vor trece printr-o perioadă de goliciune și vor trebui să se confrunte cu această situație. Să fie oare o binecuvântare deghizată? Este timpul să aflăm…

Care sunt cele trei semne zodiacale care vor fi chinuite de energia austeră a Lunii în descreștere în luna martie?

Când furtuna suflă prea tare, cel mai bine este să lași capul în jos și să o înfrunți în tăcere. Trei semne zodiacale vor trebui să adopte această atitudine în următoarele zile. Sunteți afectat? Este timpul să aflați!

Taur

Prieteni Taur, vă informăm de pe acum că va trebui să aveți răbdare pentru a face față austerității Lunii în descreștere din martie! De altfel, Taurii sunt cunoscuți pentru răbdarea lor, ceea ce le permite să reziste în fața vremii. Cu toate acestea, Luna în descreștere va coincide cu un exces de stres de care le va fi greu să se elibereze pe deplin. Această acumulare de emoții reprimate va ieși la suprafață și, mai devreme sau mai târziu, vor trebui să se confrunte cu ea. De aceea, Universul le recomandă să își păstreze calmul și să nu ia decizii pripite, motivate de sentimente de furie. În același timp, ar trebui să evite orice discuție legată de chinul lor cu anturajul sau cu partenerul lor. Acest lucru nu va face decât să înrăutățească situația. Ei vor recăpăta controlul situației abia după 20 martie. Până atunci, lucrurile vor reveni la normal, iar karma îi va răsplăti pentru credința și răbdarea lor. Dragi Taurieni, nu renunțați!

Leu

 

Dragi Leu, cel mai bun lucru pe care l-ați putea face odată cu Luna din martie în scădere este să vă îmbrățișați zenitudinea! Știm că te bucuri nespus de mult de viață, chiar dacă cotidianul tău este plin de suișuri și coborâșuri. Într-adevăr, coborâșurile și coborâșurile te modelează și dau sens existenței tale. Ele te fac mai puternic și te fac mai imun în timp. Indiferent cât de agitate sunt vremurile, veți găsi întotdeauna o modalitate de a rămâne pozitiv. Nu este aceasta forța interioară care vă permite să vă îmblânziți demonii? Impresionant! Motto-ul tău în toată această perioadă: „E mai bine să pui lucrurile în perspectivă decât să plângi după soarta ta”, asta spune totul! Da, va fi complicat din punct de vedere personal și profesional, dar nu te panica, totul vine pentru cei care așteaptă!

Capricorn

 

Pentru voi, „harnicii”, universul vă sfătuiește să vă lăsați în voia sorții și să nu luați totul ca pe o sarcină de îndeplinit. Acestea fiind spuse, nu vă stabiliți obiective incredibil de înalte. Știm că ești mai degrabă adeptul reținerii și al disciplinei, totuși, îți va face bine să te abați de la aceste principii pe măsură ce Luna din martie scade. Seninătatea și zenitudinea ta vor fi puse la încercare în următoarele zile. Meditația va fi cel mai bun aliat al tău pentru a evita să te pierzi într-un vârtej de emoții negative în această perioadă. Un alt lucru important este să ai grijă de sănătatea ta! Răul tinde să roadă sufletul și să slăbească spiritul. Ai încredere în acest caz și totul va fi bine, îți promit!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.