Início » ȘTIRI » Luna martie aduce mari bucurii pentru 3 semne zodiacale. Cine sunt acestea?

Luna martie aduce mari bucurii pentru 3 semne zodiacale. Cine sunt acestea?

Cu suflarea blândă a lunii martie, primăvara iese din crisalidă pentru a ne oferi frumusețea ei radiantă! În acest anotimp al reînnoirii, nativii din 3 zodie își vor găsi energiile revitalizate și întărite. Jupiter este în Berbec, Saturn este în Pești, iar Luna Plină este în Fecioară… Norocoșii dintre cele 12 semne astrologice vor străluci de lumina delicată a cerului nocturn. Haideți să descifrăm!

Conteúdo

În luna martie, astrele se aliniază pentru nativii din 3 constelații ale zodiacului care vor trăi o furtună emoțională atât în plan personal, cât și profesional. Dacă ești curioasă să afli cine sunt aceștia, aruncă o privire mai jos.
Care sunt cele 3 semne zodiacale care vor fi fericite în luna martie 2023?

Martie 2023 va fi o lună plină de răsturnări de situație din punct de vedere astrologic! Astrele conduc un dans cu totul special și pregătesc o lună de neuitat pentru unii dintre noi! Pentru semnele în cauză, ar fi bine să vă pregătiți să navigați pe aceste ape tumultoase cu curaj și determinare și să profitați de această perioadă pentru a învăța să cultivați fericirea.

Leu

Dragi nativi din zodia Leu, sunteți destinați să fiți răsfățați de astre! A sosit momentul să vă încheiați proiectele actuale și să vă aventurați în noi demersuri. Jupiter se află în tranzit prin Berbec, așa că îndrăzniți să vă asumați riscuri precum acest semn zodiacal îndrăzneț, pentru că chiar merită. Fie că ești în căutarea unor noi aventuri, a unei schimbări de job sau a unei călătorii lungi… Totul te va conduce spre fericire și satisfacție! Stelele te veghează de sus și îți luminează calea. Cu toate acestea, atunci când luați decizii, nu uitați să vă ascultați intuiția. Nativi ai Elementului Foc, luna martie va fi deopotrivă intensă și liniștitoare și veți fi, fără îndoială, ușurați să aflați că Saturn părăsește în sfârșit Vărsătorul, semnul vostru opus. Drept urmare, orice blocaje pe care le-ai simțit în ultima vreme au toate șansele să se evapore și te vei putea bucura în sfârșit de o perioadă favorabilă evoluției și schimbării! Mai mult, din 7 martie, planeta disciplinei intră în semnul Peștilor, invitându-vă să vă reconstruiți visele și convingerile. Mai mult, la aceeași dată, Luna Plină sosește în semnul Fecioarei și vă îndeamnă să vă revizuiți planurile într-o manieră mai obiectivă.

Balanță

Pe 2 martie, Mercur intră în semnul Peștilor și vă face mai blând și mai sensibil. Este posibil să simțiți o dorință de recunoaștere, în timp ce sunteți împins de Jupiter în Berbec să căutați un sentiment de independență. Acesta este un moment pentru a avea grijă de tine însuți, făcând activități care îți plac și pe care este posibil să le fi neglijat în ultima vreme. Luna Plină în Fecioară din 7 martie va fi cuplată cu sosirea lui Saturn în Pești, marcând o schimbare semnificativă în diverse aspecte ale vieții tale. Dacă te-ai născut sub constelația Balanței, profită de aceste mișcări cosmice pentru a fi mai obiectiv în organizarea ta, mai ales în ceea ce privește finanțele și planurile tale de carieră. În orice caz, în această primăvară vei avea ocazia să întâlnești noi persoane apropiate, cu care poți forma legături foarte puternice. S-ar putea chiar să vă vină o idee creativă și originală care să vă permită să reușiți din prima și să faceți mulți bani. Pe scurt, succesul este la îndemâna ta Balanță! Așa că pregătește-te să strălucești!

Pești

Se pare că sezonul tău începe foarte bine, mai ales că intrarea lui Mercur în semnul tău îți va aduce schimburi fluide și liniștitoare; te vei simți încrezător în interacțiunile tale și binevoitor față de persoanele la care ții. Luna Plină în Fecioară vă reamintește importanța de a vă face timp pentru viața personală, dar și pentru sănătatea dvs. mentală și fizică. Dragi nativi ai elementului Apă, fiți conștienți că vă așteaptă schimbări frumoase pe parcursul lunii următoare. Deși la început pot părea înspăimântătoare, vă veți da seama în curând că nu sunt atât de terifiante pe cât ați crezut… În martie, nu vă temeți, pentru că astrele sunt de partea voastră și sunt gata să vă sprijine cu orice preț! Și, culmea, cei dintre voi care sunteți singuri veți reuși probabil să faceți o întâlnire frumoasă; cine știe, poate este vorba de sufletul vostru pereche? Iar pentru cei care sunteți într-o relație, dorința pe care tu și partenerul tău o așteptați de mult timp va fi în sfârșit îndeplinită! În sfârșit vă puteți bucura de liniște și vă puteți dedica unor proiecte ambițioase fără să vă certați! Este o veste minunată, nu-i așa?

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.