Início » ȘTIRI » Math Puzzle: măsoară-ți IQ-ul prin mutarea a doar 2 meciuri!

Math Puzzle: măsoară-ți IQ-ul prin mutarea a doar 2 meciuri!

Conteúdo

Testele de IQ și ghicitorile sunt modalități practice de evaluare a nivelului nostru de gândire și de logică.

Provocările devin din ce în ce mai populare pe rețelele de socializare și permit tuturor să se distreze și să își testeze abilitățile.

Astăzi avem o enigmă care vă va provoca creierul. Va trebui să rezolvi această greșeală în mai puțin de 40 de secunde: 9 x 5 = 32.

Acest tip de puzzle este foarte distractiv, deoarece permite tuturor să concureze cu puțin efort. Scopul este să ajungeți la soluție cât mai repede posibil, astfel încât să puteți vedea dacă sunteți capabili să rezolvați acest tip de problemă.

În plus, îl puteți face împreună cu prietenii pentru a vedea cine este mai rapid la găsirea soluției. Așadar, ești pregătit pentru această provocare? Pornește-ți creierul și încearcă să rezolvi eroarea!

© Oanabi

 

Testul IQ al zilei:

Avem plăcerea de a vă prezenta puzzle-ul zilei! Pentru a reuși în această provocare, trebuie să observați și să vă concentrați pentru a găsi soluția.

Va trebui să gândiți în afara cutiei pentru a rezolva acest puzzle. Puteți muta doar 2 chibrituri pentru a-l rezolva. Suntem siguri că vă veți descurca bine în această provocare! Așa că ia-ți chibriturile și mult noroc!

Trebuie să înveți să îți dezvolți mintea și creativitatea dacă vrei să faci această provocare. Trebuie să te uiți la elementele prezente și să încerci să înțelegi cum interacționează ele.

Trebuie să te concentrezi pe detalii, pe micile piese ale puzzle-ului care se vor dovedi a fi cele mai importante în rezolvarea acestuia. Trebuie să gândești inteligent și să găsești soluții inovatoare și originale.

Rămânând deschis la idei noi și păstrând un spirit critic, veți putea în cele din urmă să rezolvați puzzle-ul. Aceasta este o activitate care poate fi uneori frustrantă, dar este foarte satisfăcătoare atunci când găsiți soluția.

Rezolvați provocarea în mai puțin de 40 de secunde

Provocările matematice sunt foarte populare pe rețelele de socializare, cum ar fi TikTok și Instagram. Ultimul puzzle cu care ne-am confruntat a fost 9 x 5 = 32 și am pus mai jos o imagine pentru a-l explica.

© Oanabi

 

Se pare că răspunsul este 4 x 8 = 32, ceea ce a fost confirmat de mulți utilizatori ai rețelei de socializare. Dorim să-i felicităm pe cei care au găsit răspunsul în mai puțin de 40 de secunde!

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.