Início » ȘTIRI » Math Puzzle: Rezolvă această provocare matematică în mai puțin de 20 de secunde

Math Puzzle: Rezolvă această provocare matematică în mai puțin de 20 de secunde

Acest puzzle de matematică este perfect pentru a-ți exersa creierul și pentru a te ajuta să te relaxezi.

Conteúdo

Provocarea de astăzi este un test de gândire care vă va pune la încercare raționamentul și abilitățile de calcul.

Acest puzzle de matematică vă va oferi o pauză distractivă în timp ce vă antrenați creierul.

Dacă sunteți stresat sau anxios, este perfect pentru a scăpa de presiunea de pe sănătatea dvs. mentală. Sunteți gata? Aveți 20 de secunde pentru a încerca să găsiți răspunsul corect.

Ce este o provocare matematică?

Provocările matematice au multe beneficii pentru sănătatea ta cognitivă. Acestea vă pot stimula abilitățile și în același timp vă ajută să vă concentrați.

De asemenea, sunt excelente pentru întărirea memoriei și pentru antrenarea creierului. Vă menține creierul sănătos și mintea în formă. Provocările vă ajută, de asemenea, să vă dezvoltați creativitatea.

Puzzle-ul matematic de astăzi este format din patru cercuri întrepătrunse care conțin mai multe numere. Scopul tău este să găsești valoarea lipsă în centrul cercului.

© Oanabi

 

Pentru a găsi soluția, trebuie să găsiți legătura dintre diferitele valori într-un timp limită de 20 de secunde. Luați un cronometru înainte de a începe puzzle-ul.

Pentru a vă oferi cele mai mari șanse de reușită, luați în considerare posibilitatea de a vă muta într-o cameră liniștită, unde vă puteți concentra pe deplin.

Răspunsul la puzzle-ul de matematică

Ați reușit să găsiți răspunsul la acest puzzle de matematică în mai puțin de 20 de secunde? Dacă da, felicită-te, ești perspicace și ai abilități matematice excelente.

Nu trebuie să vă descurajați dacă nu reușiți. Probabil că vă lipsește practica. Puteți exersa cu alte puzzle-uri mai ușoare.

Cu ajutorul practicii, vă veți ascuți capacitatea intelectuală, raționamentul logic și creativitatea.

Dacă doriți să vă verificați răspunsul sau să obțineți o explicație, iată răspunsul la acest puzzle. Pentru a găsi soluția corectă, a trebuit să deduceți legătura logică dintre numerele din imagine.

Așadar, mai întâi a trebuit să găsești valoarea din fiecare cerc mic:

  • Cel din stânga: 3 + 6 = 9,
  • Cel din dreapta: 3 + 4 = 7,
  • Cel din partea de jos: 5 + 3 = 8.
© Oanabi

 

Prin urmare, valoarea lipsă este 22. Iată cum se ajunge la această valoare:

  • (9 + 7 + 8) – 2
  • 24 – 2 = 22

Dacă v-a plăcut această provocare, vă rugăm să o distribuiți cu prietenii și familia dumneavoastră. În acest fel, veți avea ocazia să-i provocați să vedeți cine găsește primul răspunsul.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.