Início » ȘTIRI » Math Puzzle: Testează-ți IQ-ul cu această provocare, poți muta doar un singur meci!

Math Puzzle: Testează-ți IQ-ul cu această provocare, poți muta doar un singur meci!

Testele IQ sunt foarte populare și ne permit să ne evaluăm capacitatea de a rezolva puzzle-uri și provocări.

Conteúdo

Testele IQ sunt adesea considerate o sursă de divertisment pentru utilizatorii rețelelor de socializare și oferă o varietate de puzzle-uri de rezolvat. Astăzi ne vom uita la un puzzle care este foarte popular pe rețelele sociale.
Este o ecuație simplă: 5 + 9 = 9.

În această ecuație, ceva nu este în regulă, iar provocarea ta este să găsești soluția în mai puțin de 45 de secunde. Acest puzzle este o modalitate excelentă de a-ți testa abilitatea de a gândi rapid și de a te adapta la situații neașteptate.

Vezi dacă poți găsi soluția înainte de expirarea timpului!

© Oanabi

Cum să rezolvi provocarea zilei

Sunteți în căutarea unei noi provocări? Avem puzzle-ul perfect pentru tine! Pentru a rezolva ecuația, va trebui să observați cu atenție și să vă concentrați. Trebuie să gândești în afara cutiei și să găsești soluția cu un singur meci pe care îl poți muta.

Puteți face acest lucru numai dacă analizați cu atenție fiecare opțiune și găsiți cea mai bună combinație. Așa că dă-i drumul și încearcă acest puzzle și vezi dacă îl poți rezolva!

În rezolvarea unui puzzle, trebuie să ne folosim mintea și creativitatea. Trebuie să ne gândim la ceea ce facem și să găsim modalități de a rezolva provocarea.

Este important să nu ne grăbim și să nu ne grăbim atunci când încercăm să rezolvăm un puzzle. Numai o minte calmă și perseverentă poate ajuta la găsirea soluției.

Soluția

Soluția faimoasei provocări împărtășite pe Facebook a sosit în sfârșit.

Suntem mândri să anunțăm că răspunsul la această provocare este 5+3=8.

Dorim să îi felicităm pe toți cei care au găsit soluția în mai puțin de 30 de secunde, sunteți niște campioni!

Putem să vă arătăm și următoarea imagine care explică cum să procedați pentru a găsi răspunsul.

© Oanabi

Nu uitați că încă mai sunt provocări și puzzle-uri de rezolvat pe site-ul nostru!

 

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.