Início » ȘTIRI » Math Puzzle: Testează-ți IQ-ul prin echilibrarea ecuației prin mutarea 1 meci!

Math Puzzle: Testează-ți IQ-ul prin echilibrarea ecuației prin mutarea 1 meci!

Conteúdo

Testele IQ și puzzle-urile sunt exerciții care ne testează. Ele pot fi o modalitate excelentă de a ne testa propriile abilități și de a vedea cât de departe putem merge.

Astăzi vă vom oferi o provocare foarte populară pe rețelele de socializare: rezolvați un puzzle de matematică în mai puțin de 60 de secunde. Ecuația pe care ți-o vom da este 7+0=9, dar această ecuație este greșită.

Scopul este să echilibrezi ecuația și, bineînțeles, să o faci înainte de expirarea timpului. Acest exercițiu este o adevărată provocare și nu va fi ușor. Vei fi pus la încercare pentru a găsi soluția! Așadar, sunteți pregătiți?

© Oanabi

 

Testați-vă abilitățile prin rezolvarea acestui puzzle!

Avem un puzzle original pentru tine pentru a-ți testa abilitățile. Trebuie să rezolvi acest puzzle prin mutarea unui singur meci.

Trebuie să te uiți cu atenție și să te concentrezi pentru a găsi soluția. Nu te aștepta la o soluție evidentă, gândește în afara cutiei și ajunge la capătul poveștii! Deci, ce mai aștepți? Testează-ți abilitățile și vezi dacă poți rezolva puzzle-ul zilei!

Pentru a rezolva un puzzle, trebuie să ne folosim mintea și creativitatea.

Pentru a face acest lucru, este important să observăm și să ne concentrăm. De asemenea, este important să ne gândim la modul în care fiecare piesă poate fi asamblată și se potrivește cu celelalte.

Puzzle-urile sunt o modalitate excelentă de a stimula gândirea creativă și de a dezvolta abilități esențiale de rezolvare a problemelor. Este o activitate distractivă care poate fi făcută singur sau în grup și oferă beneficii atât copiilor, cât și adulților.

Luați-vă timp pentru a descoperi propriile strategii de rezolvare a puzzle-ului și veți vedea beneficiile pe care le poate aduce.

Soluția testului IQ!

Acest test este foarte popular pe rețelele de socializare, cum ar fi Twitter și Instagram. Vă invităm să încercați această provocare și să o împărtășiți cu prietenii dumneavoastră. Odată ce găsești soluția, poți fi mândru de tine!

Iată o imagine pentru a vă ajuta să înțelegeți soluția acestei provocări: 1+8=9

© Oanabi

 

Felicitări tuturor celor care l-au rezolvat în mai puțin de 60 de secunde! Nu uitați să distribuiți acest puzzle cu prietenii voștri pentru a vedea cine îl poate rezolva cel mai repede. Suntem siguri că vor fi bucuroși să accepte provocarea!

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.