Início » ȘTIRI » Math Puzzle: Testează-ți IQ-ul prin rezolvarea acestui puzzle prin mutarea unui singur meci în mai puțin de 10 secunde.

Math Puzzle: Testează-ți IQ-ul prin rezolvarea acestui puzzle prin mutarea unui singur meci în mai puțin de 10 secunde.

Acest test IQ vă va pune la încercare inteligența. Ești pregătit pentru asta?

Deși testele IQ au fost populare în timpul închiderii, acum că toată lumea s-a întors la muncă, ele sunt încă populare pentru mulți oameni!

Sunteți unul dintre acei oameni care au găsit testele IQ o evadare distractivă în timpul liber? Atunci sperăm să vă bucurați de provocarea de astăzi! Ce mai aștepți?

Test IQ: „Cum corectezi această ecuație dintr-un singur meci?

În fiecare zi trebuie să-ți stimulezi creierul pentru a nu-l ruginii. Cu acest test de IQ matematic, vă puteți antrena suficient creierul. Într-adevăr, pentru a rezolva această provocare a creierului, vei avea nevoie de abilitățile tale cognitive între logică, creativitate și analiză. Ai putea să rezolvi această provocare fără dificultate în doar 10 secunde?

Pentru a finaliza acest test logic, priviți mai întâi următoarea imagine. Acolo puteți găsi o ecuație matematică cu numere de chibrituri. După cum puteți vedea, această ecuație este greșită. 9 + 3 nu este egal cu 6.

© oanabi

 

Așadar, provocarea va fi să corectăm această ecuație. Încercați să echilibrați ecuația propusă prin mutarea unui singur meci. Poți încerca să muți toate meciurile unul câte unul pentru a găsi răspunsul corect, deoarece nu ai limită de timp.

Dar nu uita că, cu cât rezolvi mai repede această problemă de matematică, cu atât ești mai inteligent. Nu uitați că puteți rezolva acest puzzle doar prin mutarea unui meci. Depinde de tine!

Puteți găsi soluția făcând clic pe „Next” (Următorul) de mai jos.

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.