Início » ȘTIRI » Numai cineva foarte inteligent poate rezolva acest puzzle matematic. Credeți că puteți?

Numai cineva foarte inteligent poate rezolva acest puzzle matematic. Credeți că puteți?

Dacă ai vrut să-ți testezi abilitățile de raționament, atunci acesta este puzzle-ul perfect pentru tine.

Conteúdo

Dacă îți plac testele de logică care îți testează gândirea logică, sau dacă îți plac numerele și matematica, atunci acest puzzle este pentru tine.

Astăzi te vom conduce prin această mică problemă de matematică care, pe lângă faptul că este distractivă, te va ajuta să afli cât de inteligent ești. Concentrează-te, este timpul să începi puzzle-ul.

Un puzzle de matematică? Iată ce se așteaptă de la tine.

Pentru acest puzzle, vă vom prezenta o imagine cu trei operații pe ea. Rezultatul fiecărei operații va fi afișat pe imagine.

Totuși, operația va fi între pătrate, triunghiuri și inimi, iar primele două rezultate vor fi numere. Pentru a trece acest test, va trebui să găsiți valoarea unui pătrat, a unui triunghi și a unei inimi, folosind valorile care v-au fost deja date în imagine.

© Oanabi

 

Iată un indiciu: pentru a reuși, va trebui să vă folosiți toate cunoștințele matematice. Viteza cu care reușești va ajuta, de asemenea, la determinarea cât de logic și inteligent ești.

Care sunt beneficiile rezolvării puzzle-urilor?

În primul rând, ghicitorile și puzzle-urile sunt modalități excelente de a te distra și de a te relaxa. Într-adevăr, deși te fac să gândești, ele sunt mai ales ca niște mici jocuri care îți permit să treci timpul și să te relaxezi pentru câteva minute.

În al doilea rând, acest tip de provocare este foarte util pentru îmbunătățirea abilităților intelectuale, cum ar fi spiritul de observație, logica și abilitățile analitice, deoarece este un exercițiu foarte distractiv.

În cele din urmă, puzzle-urile ajută la reducerea nivelului de stres, la corectarea problemelor de concentrare și la evitarea pierderii timpurii a memoriei.

Este timpul să termini acest puzzle. Care sunt răspunsurile tale?

Un pătrat a reprezentat numărul 10, inima a reprezentat un 2, iar triunghiul a înlocuit numărul 1.

Felicitări celor care au găsit răspunsurile corecte. Simțul vostru de logică este foarte impresionant.

Acum vom explica totul pentru toți cei care nu au reușit să găsească răspunsurile corecte.

© Oanabi

 

Pentru a rezolva această ghicitoare, primul pas a fost acela de a găsi valoarea pătratului.

Pentru a face acest lucru, tot ce trebuia să faceți era să împărțiți rezultatul primei operații la 2. Odată obținută această primă valoare, era important să ne amintim, pentru a găsi răspunsurile corecte, că, într-o operație, înmulțirea este întotdeauna pe primul loc.

Folosind această regulă, a fost ușor să găsim toate valorile. Dar, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine, iată soluția în imagini.

Nu ezitați să împărtășiți acest puzzle sau rezultatele dvs. pe diferitele rețele de socializare, astfel încât prietenii și familia dvs. să poată încerca.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.