O zi din visul meu de “pierde-vară”

„BIG MAGIC” de Elizabeth Gilbert
25 februarie 2019
Interviu cu inspiraţie (5)- Paul Ardeleanu
26 februarie 2019

Nisipul auriu îmi gâdilă tălpile, în timp ce apa străvezie îmi dă fiori când valurile se sparg de picioarele mele. Privesc în zare cu un zâmbet larg în timp ce îmi privesc copiii (visez la fată și băiat, dar accept cu dragoste și alte combinații?) cum aleargă pe plajă, jucându-se cu cățelul nostru. Soțul pierde vremea, bronzându-se pe șezlong, cu un pahar de gin tonic cu lămâie, în mână. Eu sunt recunoscătoare pentru că trăiesc o viață plină de sens, pentru cele două cărți care au ajuns best-seller internațional, că tocmai am confirmat o sesiune ca speaker și motivator la un eveniment internațional, pentru că ai mei clienți de coaching sunt din întreaga lume, pentru că trainingurile și cursurile mele au ajutat mii de oameni de pretutindeni. Asociația noastră umanitară a reușit să ajute sute de oameni cu dificultăți financiare și cazuri speciale să ducă o viață mai bună. Sunt recunoscătoare că visul meu s-a împlinit și că putem locui oriunde în lume, oricât timp ne dorim, cu cei dragi nouă, că afacerile noastre sunt de succes, că avem venituri pasive care ne asigură traiul, chiar și când dormim. Dar cel mai important e că suntem fericiți, împreună și suntem sănătoși.

Așa arată o zi din visul meu.

Sursa foto: Pikwizard

Da, știu, pare nerealist dacă privesc conștient către cum arată viața mea acum, însă e un vis la care eu lucrez zilnic, prin ceea ce citesc, prin ceea ce scriu, prin ceea ce învăț și prin ceea ce trăiesc. Și chiar prefer să am “vise nesimțite” (așa cum spune Lorand) și să ajung un împlinitor de vise, decât să nu am vise deloc sau decât să las limitările pe care le am în acest moment să îmi dicteze viața.

Știu direcția în care vreau să merg, știu că presupune sacrificii și foarte multe momente în care voi vrea să renunț, pentru că îmi va fi peste putere de inconfortabil, însă eu decid acum și aici să merg înainte pe drumul meu plin de obstacole pe care să încerc, măcar, să le dobor.

Poate mă vei judeca și vei considera că trăiesc în altă lume, poate vei zice că sunt vorbe în vânt care se vor uita la prima furtună, dar chiar acesta e un motiv în plus pentru care să îmi declar public visul: ca să mă tragi de mânecă dacă peste zece ani mă vei găsi în același loc, pierdută în reverie.

Acum, te invit pe tine la un exercițiu de imaginație: cum ar arăta o zi din viața ta dacă visele ți s-ar împlini? Scrie pe o foaie de hârtie, pe care să o recitești cât mai des, zilnic dacă e posibil.

Acum, privește o clipă la cum e viața ta acum, la jobul pe care îl ai sau la afacerea pe care o ai, la omul care ești și spune-ți, sincer, dacă ești pe drumul potrivit. Iar dacă nu ești, fă primii pași către schimbare. Observă oportunitățile care îți apar în cale, acceptă-le, acționează și mergi către visul tău.

Ține minte: Nimic nu se va schimba până tu nu te schimbi!

Cum arată o zi din visul tău? Abia aștept să aflu ce vis îți umple ție sufletul de bucurie.❤️

Sursa foto titlu: Unsplash

P.S. A fost foarte înfricoșător să scriu despre visul meu (pe care l-am împărtășit doar soțului până acum), așa că mi-ar plăcea să aflu gândurile tale despre asta.?

Iti place ? Distribuie acest articol:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Iti place ? Distribuie acest articol

Creeaza-ti viata la care visezi!

Descarca ghidul gratuit „Cum sa iti setezi obiective cu sens pentru 2021”.

Iti place ? Distribuie acest articol:
Holler Box