Início » ȘTIRI » Omisiune, manipulare sau mare mitocănie: iată care sunt cele mai mincinoase 3 semne zodiacale!

Omisiune, manipulare sau mare mitocănie: iată care sunt cele mai mincinoase 3 semne zodiacale!

Unele semne astrologice sunt adevărate Pinocchios! Așadar, întâlnești zilnic mincinoși sau mari mincinoși? Îți spunem totul despre mincinoșii din zodiac!

Conteúdo

Minciuna este un obicei foarte prost… Dacă te așteptai ca misterioșii Scorpioni (24 octombrie-22 noiembrie) să mintă prin manipulare și evazivii Gemeni (21 mai-21 iunie) să mintă prin omisiune, vei fi surprinsă de aceste alte semne foarte mincinoase…

Balanța minte de teama de a nu-l răni pe celălalt

Balanța (23 septembrie-23 octombrie) este atât în căutare de armonie, cât și foarte sociabilă. Cine s-ar fi gândit că ar putea să mintă? De fapt, Balanța își face un punct de onoare din a avea un aspect impecabil. Le este teamă să facă lucrurile greșit și preferă să te mintă decât să te rănească! Delicata Balanță are și dificultăți în a-și respecta angajamentele, nu știe să spună nu și se poate pune în situații jenante pentru a evita să intre în bucluc… Nu uita că Balanța nu minte pentru a te manipula, ci mai degrabă pentru a evita să-i enerveze pe cei din jur. Ele urăsc certurile!

Pentru a afla mai multe despre Balanțe, descoperă Balanța… un semn nu foarte echilibrat!

Racul minte pentru a-și manipula mai bine lumea

Unii ar spune că Racul (22 iunie-22 iulie) este cel mai periculos semn zodiacal. În realitate, Racul urăște să fie dezamăgit mai presus de orice. Acest lucru îi poate determina să fie gelos, posesiv și chiar manipulator. În dragoste, Racul poate folosi șantajul emoțional pentru a obține atenția de care are nevoie. Determinați și intuitivi, nu se vor teme să mintă pentru a-i copleși pe ceilalți și a părea mai importanți decât sunt. Au nevoie să fie remarcați pentru a exista și, dacă nu pot face altfel, vor folosi manipulări mici sau mari. Această ființă sensibilă are nevoie să fie înțeleasă pentru a simți mai multă seninătate.

Pentru a afla mai multe despre Rac, descoperiți Pe cine iubește Racul?

Peștii mint pentru a adapta realitatea la dorințele lor

Sensibilii Pești (20 februarie – 20 martie) sunt în general empatici, dar mai ales foarte imaginativi. Este posibil ca ei să nu fie capabili să facă distincția între dorință și realitate. Drept urmare, Peștii te vor minți nu pentru a te duce de nas, ci pentru a adapta lumea reală la dorințele lor. Ei urăsc poveștile triste și preferă să-și înfrumusețeze povestea decât să recunoască faptul că au eșuat, de teamă să nu se scufunde. Sunt capabili să îi manipuleze pe cei din jurul lor pentru ca minciunile lor să devină în cele din urmă realitate. Peștii nu sunt întotdeauna conștienți de minciunile sale și sunt primii care se mint pe ei înșiși.

Pentru a afla mai multe despre Pești, descoperiți În dragoste, ce semn astrologic îl va face pe Pești să se îndrăgostească?

În fiecare dimineață, descoperiți horoscopul zilnic, realizat de specialiștii noștri.

 

Dalia Tomulescu
Scris de : Dalia Tomulescu
Mă numesc Dalia și sunt redactor pentru oanabi.com. Am început să scriu despre subiecte de divertisment în urmă cu mai bine de cinci ani. Consider că este o modalitate excelentă de a împărtăși pasiunea mea pentru cultura populară și divertisment cu oameni din întreaga lume. Îmi place să creez articole despre filme, emisiuni TV, cărți, jocuri video și cântece. Întotdeauna încerc să fiu original și creativ în articolele mele pentru a oferi ceva nou și interesant cititorilor mei.